En­ter­pri­se Network Solution Architect


Er du en energisk teamplayer, der er god til at omsætte strategiske mål til håndgribelige, tekniske tiltag? Er du i stand til at se de store sammenhænge mellem systemer, leverandører og beslutningsprocesser? Og har du erfaring indenfor projektarbejde og et solidt kendskab til Netværk og IT-infrastruktur? Så er du måske den nye Enterprise Network Solution Architect, vi lige nu mangler i Telenor Danmark!

"Hos Telenor er nøgleordene ’Udvikler, Udfordrer, Forbinder’ og i mit team må man sige vi rammer alle nøgleord. Det betyder også, at vi har en særdeles væsentlig rolle i Telenors Technology-division, hvor samspillet med de øvrige teams er afgørende. Det lykkes vi rigtig godt med og generelt er Technology-division en fantastisk spændende og udviklende division, hvor mulighederne er mange og teknologierne er med helt fremme" fortæller Afdelingsleder, Thomas Lorenzen.

Du ser de overordnede sammenhænge, skaber forbindelserne og er en god kommunikator

Vi søger lige nu en Enterprise Network Solution Architect, som med sin ekspertise og brede erfaring kan hjælpe os med at komme i mål. I rollen vil du indgå i vores Infrastruktur team, som blandt andet er leveranceansvarlige for Enterprise og BSS-netværket, og holder også styr på den generelle Lifecycle Management af udstyr og services, kapacitetsudvidelser, optimeringer etc.

Vi er en teknologitung virksomhed og det er derfor vigtigt at du er i stand til at sætte dig ind i nye teknologier da vi oftest arbejder med de nyeste og up-coming teknologier i marked.

Nogle af dine opgaver bliver derfor, at:

  • Sætte sig ind i nye teknologier og arkitektur fra forskellige partnere og hvordan integrationer og sammenspil mellem partnerne fungerer.
  • Udvikle roadmaps der er alignet med den overordnede Telenor strategi for at understøtte Telenor bedst, herunder også input til budget.
  • Håndtere interne og eksterne stakeholders gennem projektdeltagelse, herunder løbende dialog med diverse underleverandører og servicepartnere.

Du har en bred viden om IP-teknologier og trives i en løsningsarkitektrolle

Vores nye Enterprise Network Solution Architect kommer med 5+ års erfaring fra en lignende rolle og potentielt med erfaring fra et større datacenter, en televirksomhed eller et IT-konsulenthus. Vi forestiller os, at du har en længerevarende teknisk uddannelse i bagagen, fx som ingeniør, datalog eller noget tilsvarende. Du har ydermere en solid viden for de grundlæggende teorier bag IP-netværk, IP-teknologier og netværksprotokoller samtidig med, at du er i stand til at se de overordnede sammenhænge og identificere både problemer og løsningsmuligheder. Måske er du i dag netværksspecialist der nu er på udkig efter næste skridt som løsningsarkitekt.

Du er imødekommende og har en proaktiv tilgang til opgaveløsning

Som person er du nysgerrigt anlagt, har flair for opgavestyring og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du trives i rollen som arkitekt og er ambitiøs på både dine egne og teamets vegne. Du er serviceminded og ærekær omkring dit arbejde, og du har et naturligt drive efter hele tiden at opsøge ny viden og forbedre dit arbejde og vores netværk. Du trives i en hverdag fyldt med humor og dedikerede kolleger, der samarbejder om tingene og sludrer over en god kop kaffe.

Idealkandidaten kan herudover genkende sig selv i følgende:

  • Forstår det overordnede samspil mellem netværk, applikationer og infrastruktur.
  • Har kendskab til bl.a. UNIX, Linux, VMware og container teknologier såsom Kubernetes/Openshift.
  • Erfaring med Cisco ACI og Palo Alto/Juniper Firewalls og evt. Cisco SDA.
  • Erfaring med datacenter, campus netværk og sikkerhed.
  • Gerne en CCIE, CCNP-certificering eller tilsvarende viden opnået op anden vis.

Hvem er vi?

Du bliver en del af Infrastructure & Technical Locations, som er et team i Telenor’s Tech Operation. Vores team er kendetegnet ved en høj professionel stolthed, en uformel tone og flad struktur. Vi har det sjovt hver dag og sætter pris på en åben og ærlig dialog. Som vores nye kollega kan vi tilbyde dig en høj grad af frihed, spændende arbejdsopgaver og ansvar i dit arbejde. Du får derudover gode, kompetente kollegaer og en plads på holdet hos en af verdens største teleselskaber. Hos os får du mulighed for at præge din egen hverdag, og vi bestræber os altid på at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives.

Som arbejdsplads har vi fokus på at skabe Fantastiske forbindelser imellem hinanden og vores kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille.

Som mennesker er vi ligetil og udvikler hinanden. Vi udfordrer os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund.

Du er også velkommen til at læse mere om Telenor og Technology ved at følge linket: Technology.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder, Thomas Lorenzen, på mail (grundet sommerferie), TLO@telenor.dk. Du er også meget velkommen til at søge stillingen via linket her på siden. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 10.08.2021. Vi afholder samtaler løbende.

Gem job

Telenor
Publiceret: 8. juli 2021

Arbejdssted

Location Aalborg

Job hos virksomheden