IT-pro­jekt­le­der


IT-projektleder med erfaring fra den finansielle sektor

Vil du deltage i udviklingen af nye IT-platforme og forretningsområder i SDC? I SDC kan du gøre brug af dine kompetencer som IT-projektleder til at spille en vigtig nøglerolle i projekter med udvikling af IT til understøttelse af nye bankservices.

Bliv del af et professionelt projektlederfælleskab

Vi søger en IT-projektleder til vores team af projektledere, der har erfaring med at lede og styre IT-projekter. Når du kommer til SDC, bliver du en del af et dynamisk miljø baseret på tillid og åbenhed, og hvor du kan dele viden med mere end 40 projektlederkolleger. Vi er organiseret i en matrix organisation og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på forskellige typer projekter i SDC’s organisation.

Som projektleder får du stor indflydelse på dine projekter og kan samtidig sparre med dine kollegaer i projektlederafdelingen.

Central rolle i IT-udvikling af IT-systemer til 120 banker

Som IT-projektleder kommer du til at stå for planlægning, scoping og styring af softwareudviklingsprojekter. Du varetager interessenthåndtering i SDC overfor kunder og arbejder tæt sammen med projektejer, arkitekt og forretningskonsulenter, som varetager den faglige del af projektet. Hermed står du også for den daglige ledelse af projektteamet.

Bidrag til agile rejse i SDC

Som projektleder i SDC vil du have muligheden for at bidrage til den agile rejse i SDC. Vi tester ny agil metode i et antal pilotprojekter. Derudover er vi i gang med at udvikle en ny agil projektmodel, hvor du får mulighed for at bidrag til udvikling og implementering.

Din profil: IT-projektleder med erfaring fra den finansielle sektor

 • Du har 3-5 års erfaring med projektledelse af IT-udvikling og en succesfuld historik med at levere projekter på budget, tid og scope.
 • Du har erfaring fra den finansielle sektor med IT-udviklingsprojekter, der involverer Front, Middle eller Backoffice områder.
 • Du har en relevant bachelor eller master grad.
 • Du taler engelsk på et professionelt niveau og du kan også forstå svensk og norsk.
 • Du har gerne en IPMA, PMP eller tilsvarende certificering inden for projektledelse.

Du får i rollen som projektleder ansvar for:

 • Projektplanlægning og projektopfølgning
 • Scope og ændringsstyring
 • Projektbudget og ressourcestyring
 • Risiko og issue håndtering
 • Projektrapportering
 • Projekt teamledelse
 • Håndtering af projektets interessenter

Vi lægger vægt på, at du har stærke kommunikative kompetencer og gode samarbejdsevner og har et analytisk mindset. Du er en udpræget teamspiller, er proaktiv, tager ansvar og sætter pris på en omskiftelig arbejdsdag. Du ser en glæde i at lære nyt og er serviceminded mod både kollegaer og kunder.

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår, pension samt syge- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6. ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg.

Ansøgning og kontaktinformation

Er du nysgerrig på at høre mere om stilling eller SDC, er du meget velkommen til at kontakte Team Lead i projektleder-afdelingen Christian Lauridsen på +45 29 25 52 41. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 15. august 2021

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 8. juli 2021

Arbejdssted

Location Ballerup