Scrum Master til agile projekter


Vil du deltage i udviklingen af nye IT-platforme og forretningsområder i SDC? I SDC kan du gøre brug af dine kompetencer som Scrum Master på spændende projekter og samtidig spille en vigtig nøglerolle i vores arbejde med at udvikle vores agile projektmetode.

Køre agile projekter og udrulning af Scrum

Vi søger en Scrum Master til vores team af projektledere, der har erfaring med softwareudvikling i den finansielle sektor. Når du kommer til SDC, bliver du en del af et dynamisk miljø baseret på tillid og åbenhed. Vi er organiseret i en matrix organisation og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på agile projekter. Som Scrum Master får du stor indflydelse på dine agile projekter og du skal samtidig bidrage til udbredelsen af Scrum i organisationen.

Central rolle i IT-udvikling af IT-systemer til 120 banker

Som Scrum Master arbejder du tæt sammen med udviklere og interessenter i SDC. Du kommer til at stå for planlægning, scoping og styring af softwareudviklingsprojekter. Du kører agile projekter med vores nye Scrum baserede projektmodel.

Bidrag til den agile rejse i SDC

Som Scrum Master hos SDC bliver din opgave at køre agile projekter og facilitere de agile SCRUM-principper i organisation med 700 medarbejdere. Vi søger en medarbejder med SCRUM-værktøjskassen i orden og som samtidig forstår hvornår der er behov for pragmatiske løsninger. Forventer du at træde ind i en afdeling, hvor Scrum er en fuldt etableret del af organisationen er dette ikke stillingen for dig. Motiveres du derimod af muligheden for at bidrage til nye processer og rutiner er dette jobbet for dig.

Din profil:

  • Du har 3-5 års erfaring med IT-udvikling, som Scrum Master, Product Owner eller projektleder.
  • Du har erfaring fra den finansielle sektor med IT-udviklingsprojekter, der involverer Front, Middle eller Backoffice områder.
  • Du har en relevant bachelor eller master grad.
  • Du taler engelsk på et professionelt niveau og du kan også forstå svensk og norsk.
  • Du har en relevant certificering inden som Scrum Master eller projektleder.

Dine ansvarsområder:

Du får i rollen som Scrum Master ansvar for:

  • Facilitering af Scrum processen i agile projekter
  • Forberedelse og gennemførelse af sprints
  • Projektopgaver for planlægning, scope og ændringsstyring
  • Projektbudget og ressourcestyring
  • Risiko og issue håndtering

Du har stærke kommunikative kompetencer og samarbejdsevner og har et analytisk mindset. Du er en udpræget teamspiller, du er proaktiv og tager ansvar og sætter pris på en omskiftelig arbejdsdag. Du ser en glæde i at lære nyt og er serviceminded mod både kollegaer og kunder.

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår som f.eks. pension samt syge- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6. ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg.

Ansøgning og kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Team Lead i Projektleder afdelingen Christian Lauridsen på +45 29 25 52 41. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 16. august 2021

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 8. juli 2021

Arbejdssted

Location Ballerup