Net­værk­s­tek­ni­ker søges til Koncern IT


Brænder du for firewalls, core netværk og datacenter og er samtidig selvkørende og drevet af at bringe netværket sikkert til næste niveau, så er du måske den kollega, vi leder efter til Region Sjællands Netværksteam.

Region Sjælland er i gang med flere spændende nye projekter inden for dedikeret drift, datacenter og netværkssikkerhed. Derfor har vi oprettet en ny stilling til en netværkstekniker, som er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag.

Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i en hverdag, hvor høj teknisk faglighed, bredt IT-kendskab og stærke netværkskompetencer er vigtige parametre for vores succes. Samtidig er der gode muligheder for at præge stillingens indhold, idet den er nyoprettet.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre og bliv vores nye kollega.

Du bliver en del af Koncern IT’s infrastrukturafdeling, NESOCO og vil indgå i netværksteamet. Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

 • Drift og udvikling af vores core netværk, firewalls, WAN, LAN og datacenter
 • Drift af InfoBlox, F5 og Netscaler
 • IT-sikkerhed
 • Håndtering af fejl i netværket
 • Vedligeholdelse af dokumentation
 • Faglig sparring og deltagelse i projekter
 • Deltagelse i servicevinduer uden for normal arbejdstid

Du kommer til at indgå i et team, hvor der er stort fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere og standardisere vores løsninger, for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du vil servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold.

Vi har fokus på nye områder, der skal driftes af Region Sjælland, f.eks. sundhed.dk. Samtidig har vi stor opmærksomhed på IT-sikkerhed, som fylder stadigt mere og mere i vores dagligdag, f.eks. gennem segmentering af netværket.

På den længere bane har vi, sammen med vores kollegaer i Hosting Services, et kommende projekt vedrørende udvikling af vores datacenter.

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

 • En uddannelse inden for IT, fag-/datatekniker eller relevant netværkserfaring fra tidligere ansættelser
 • Erfaring med Aruba, HP, H3C og Comware
 • Er firewalls din særinteresse, er det en fordel (Palo Alto)
 • Kendskab til Infoblox, Netscaler og F5
 • Højt fagligt engagement og gode samarbejdsevner
 • Er fortrolig med ITIL og at arbejde i en ITSM organisation.

Om dig

Som person har du gode analytiske evner og kan tænke stort. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, faglig stærk og giver gerne din mening til kende, så vi får leveret de bedste løsninger.

Du har godt humør, gåpåmod og en god situationsfornemmelse.

Du evner at reagere hurtigt, prioritere og bevare overblikket i en til tider meget hektisk arbejdsdag. En del af dit arbejde foregår ude blandt brugerne, så et godt servicegen vil være en fordel.

Yderligere kan der forventes perioder med servicevinduer uden for normal arbejdstid, hvor vi forventer, at du er fleksibel.

Hvem er vi

Netværk er en sammen med Core Services og Security Operations Center en del af Infrastruktur funktionen NESOCO. Vi er mange engagerede medarbejdere med høj specialistviden og vi varetager, sammen med Hosting Services, driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, Storage-/backupløsninger, overvågning samt klienter, telefoni og alt fra hardware til og med OS lag.

Vi drifter netværket for regionens sygehuse og institutioner fordelt på Vest-, Midt, og Sydsjælland samt øerne. Teamet holder til i Ringsted, men en del af din arbejdstid vil foregå på vores andre lokationer.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Derudover tilbyder vi også mulighed for hjemmearbejde efter aftale med egen leder.

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest 11. august kl. 12.00.

Ansættelse pr. 01.10.2021 eller efter aftale.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 33.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Hanskristian Kaizensted, tlf.: 61 92 23 94 eller Funktionschef Kenneth Mogensen, tlf.: 20 86 95 93.

Kontaktpersoner:

Navn: Andreaz Hanskristian Victor Kaizensted
Stilling: Teamleder
E-mail: akaiz@regionsjaelland.dk
Mobil: 61922394

Navn: Kenneth Volmer Mogensen
Stilling: Funktionschef
E-mail: kvm@regionsjaelland.dk
Telefon: 20689593

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 8. juli 2021

Arbejdssted

Location Ringsted