Linux spe­ci­a­list til Koncern IT, Region Sjælland


Er du en dygtig og erfaren tekniker med flair for it og server, storage, backup og datacenter? Og vil du være med til at udvikle og optimere it til Region Sjællands virksomhedsområder? Så kan du nu blive vores nye kollega.

Region Sjælland er inde i en rivende udvikling med store systemer som Sundhedsplatformen samt opgraderinger af flere andre store it-systemer. Det sætter sit aftryk i Koncern IT, hvor vi har travlt og derfor nu kan tilbyde en spændende stilling i Hosting services teamet som Linux specialist.

Din primære opgave vil være at indgå i server–storage teamet med Linux OS som speciale. Du har ansvaret for at servicere og vedligeholde Linux løsninger på Sundhedsplatformen samt Region Sjællands andre Linux løsninger, der hovedsageligt bygger på Red Hat Linux. Sekundære opgaver vil være de generelle opgaver i server–storage teamet, hvor opgaverne består i at deltage i dagligdags drift og vedligeholdelsesopgaver i relation til servere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Automatisere installation og konfiguration af Linux servere
 • Vedligeholde af OS med patches og opdateringer
 • Opsætning af OS i fejltolerante opsætninger, hvor dette er et krav
 • Håndtering af Incidents og Changes
 • Agere medspiller i udviklingsprojekter
 • Sikre OS mod uautoriseret adgang og backup af data
 • Sikre overvågning af OS i henhold til aftaler
 • Levere input til kravsspecifikation til leverandører
 • Udarbejde og vedligeholde dokumentation
 • Trende systemet så det bliver udbygget efter behov og rettidigt
 • Foretage eller assistere ved fejlfinding
 • Afrapporter efter aftaler indgået i Koncern IT
 • Gennemgå, validere og afrapportere licens forbrug

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at prioritere opgaver i en ofte hektisk hverdag. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og have en god dialog med både vores kolleger samt vores eksterne samarbejdspartnere. Jobbet er meget alsidigt og du vil få en grundig oplæring, men vi forudsætter, at du har indgående kendskab til Linux løsninger

Du har gode analytiske evner og kan tænke stort, og stadig levere den gode, stabile og rigtige løsning. Ord som ITIL, dokumentation, afdækning og design er ikke fremmed for dig. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, faglig stærk og giver gerne din mening til kende.

Om os:

Hosting Services er en del af vores IT Drift funktionen, som i det daglige varetager driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, storage løsninger, overvågning og backup. Vi varetager alt fra hardware til og med OS lag, og teamet består af dygtige medarbejdere med bred teknisk baggrund. Du vil blive en del af en aktiv og udviklingsorienteret it-afdeling med en god stemning og uformelt arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver giver dig rig mulighed for personlig og faglig udvikling i et spændende og til tider hektisk job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Derudover tilbyder vi også mulighed for hjemmearbejde, når arbejdsopgaverne tillader det.

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send dinmotiverede ansøgning inkl. CV via vores jobportal, som du finder ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Da vi behandler ansøgningerne løbende, vil vi anbefale dig at søge hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os retten til at lukke stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat, så skynd dig at sende din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 14.08.2021

Ansættelse pr.: 01.10.2021, eller snarest muligt

Alle henvendelser behandles med fortrolighed.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Jesper Houtved på telefon: 56 51 95 91

Kontaktperson:

Navn: Jesper Houtved Andersen
Stilling: Funktionschef
E-mail: jespa@regionsjaelland.dk
Telefon: 56519591

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 9. juli 2021

Arbejdssted

Location Ringsted