Softwa­re­ud­vik­ler med indbygget ud­dan­nel­ses­for­løb


Kunne du tænke dig at arbejde i et sted hvor nyeste teknologi er i fokus, tæt samarbejde med kunder om behov og hvor der er højt til loftet hvad angår videreudvikling af dine kompetencer? Hos Unik arbejder vi agilt og det betyder medbestemmelse, faste teams, kompetenceudvikling og kunderne helt tæt på. Vi har en forbedringskultur og qua vores størrelse er der ikke langt fra tanke til handling. Vores agile teams er meget selvstyrende og i tæt samarbejde med Product owner og kunder bygger vi fremtidens boligadministrationssystem.

Til vores agile teams, søger vi 5-7 dygtige udviklere, der vil være med til at bygge fremtidens boligadministrationsplatform hvor selvbetjening og SaaS er i fokus. Det bliver en cloud baseret løsning, hvor micro services og DevOps går hånd i hånd. Har du erfaring med cloud vil det klart være en fordel.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og skills indenfor softwareudvikling, men du er måske groet fast i en forældet teknologi eller en bestemt platform fordi behovet var til det, men nu kunne du godt tænke dig at skifte retning og komme med på det nye.

Det får du muligheden for her. Vi ser en mangel på god arbejdskraft indenfor C# og React og vil gerne investere i en omskoling af dig og har derfor igangsat en forløb, der gør at du kan komme med på det nyeste.

1.oktober starter vi et forløb op med omskoling af udviklere. Du kommer på et intenst forløb som strækker sig over 2-3 mdr. hvor du lærer følgende:

  • .Net og C#
  • React
  • TypeScript
  • Cloud/Azure
  • GIT
  • Azure DevOps

Efter det intense forløb bliver du en del af et af vores agile teams.

Kvalifikationer

Vi forventer, du har en relevant længerevarende IT-uddannelse som bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal have 5-10 års erhvervserfaring fra en anden platform (C++, Java, PHP, Cobol, JavaScript, Angular eller noget helt andet), men har besluttet at der skal ske noget nyt.

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer. I et tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I hjertet af Vejle tæt på banegården ligger Unik System Design. Vi er en moden, men moderne virksomhed, der har arbejdet agilt i over 3 år. Medbestemmelse og kompetenceudvikling står højt på vores agenda.

Vi har flere veletableret Esport hold både i CS og COD, som konkurrerer på forskellige niveauer i Kollega Liga og Firma Liga.

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen

Spørgsmål om jobbet kontakt

Charlotte Heilmann 
Udviklingschef
chh@unik.dk
76 42 11 30

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 9. juli 2021

Arbejdssted

Location Vejle