For­ret­nings­ud­vik­ler til Selv­be­tje­nings­løs­nin­ger


Brænder du for at gøre det let at være kunde, også når produktet er komplekst? Er du god til omsætte kundebehov til løsninger indenfor digital selvbetjening? Og er du en stærk formidler, der formår at binde kunde- og forretningsindsigt sammen med IT-udvikling? Så er du måske vores nye Forretningsudvikler!

Om jobbet

Udvikling af selvbetjeningsløsninger til brug for boligfinansiering er et fokusområde i Jyske Bank. Derfor søger vi en Forretningsudvikler til Selvbetjening Bolig i Lyngby.

Du bliver en del af et agilt udviklingsteam, hvor vi udvikler hele flowet fra kundens interaktion på skærmen, til backend funktionaliteten gennem et stærkt samarbejde i squadet. Du vil med andre ord være med fra start til slut i udvikling af selvbetjeningsløsninger til vores kunder, og du vil få stor mulighed for at præge den konkrete udvikling.

Squadet har tilhør i Lyngby og består af et hold stærkt passionerede kolleger: en Product Owner, en Scrum Master, 6 it-udviklere og 3 forretningsudviklere. Squadet arbejder tæt sammen med en række primære stakeholders på tværs af Jyske Banks udviklingsorganisation og forretning. Du vil derfor få en stor og bred berøringsflade i koncernen bl.a. indenfor UX, IT-udvikling og diverse stabsfunktioner.

For at sikre alignment og faglig sparring med Tribets øvrige Forretningsudviklere vil du desuden indgå i et chapter, der har fokus på kompetenceudvikling indenfor området.

Om Tribe Ejendom

Du bliver en del af Tribe Ejendom, som har ansvaret for koncernens set-up til bolig- og ejendomsfinansiering, herunder rådgiver- og selvbetjeningsløsninger og processer. Det omfatter bl.a. sikring af sammenhængende effektivitet i koncernen fra kundens første overvejelser om finansiering af en bolig eller erhvervsejendom - til finansieringen er på plads, og sagen er afsluttet. Det er uanset om kunden betjenes af en rådgiver i banken, eller om kunden betjener sig selv via koncernens selvbetjeningsløsninger.

Triben består af 2 udviklingssquads i Silkeborg og 4 squads i Lyngby, og er kendt for stor faglighed, store ambitioner og et godt arbejdsklima.

Tribe Ejendom er del af Forretningskoncepter, som er Jyske Banks udviklingsorganisation. Vi er nået langt i den agile transformation, der understøtter beslutningskraft, tæt samarbejde og høj grad af empowerment i det enkelte squad.

Om dig og din profil

Vi forventer flere af følgende kompetencer:

 • Du har en relevant videregående uddannelse, fx inden for finansiering eller IT - gerne på kandidatniveau.
 • Du har erfaring med eller interesse for forretningsudvikling med fokus på udvikling af digitale selvbetjeningsløsninger.
 • Du har en stærk nysgerrighed og lyst til at opdage, lære og forstå nyt – det er drivende for din måde at udvikle løsninger på.
 • Du evner at analysere komplekse problemstillinger, så de kan omsættes til enkle løsninger.
 • Du smitter dine omgivelser med dit engagement.
 • Du har et godt humør, masser af gåpåmod og gode samarbejdsevner.
 • Du trives i et uhøjtideligt miljø med et højt aktivitetsniveau.
 • Du er god til såvel skriftlig som mundtlig kommunikation.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 3. august 2021, hvorefter samtaler vil blive afholdt, men send gerne din ansøgning med det samme.

Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

 • Arbejdssted: Lyngby
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Forretningsudviklere - Ejendom
 • Ansøgningsfrist: 03.08.2021
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 9. juli 2021

Arbejdssted

Location Lyngby