Nyud­dan­net med flair for tal til ka­pa­ci­tets- og res­sour­cesty­ring i Koncern IT, Region Sjælland


Brænder du for datadrevet styring og kan du omsætte tal til ledelsesmæssig indsigt? Ser du dig selv i en central rolle, hvor du skaber sammenhæng på tværs af organisationen og bidrager til et solidt fundament for ledelsesbeslutninger? Så er du måske en af vores kommende Capacity Managers.

Vi intensiverer vores strategi om at blive endnu mere kunde- og datadrevet.

I Koncern IT er vi i gang med at redefinere vores leverancemodel, så vi bedst muligt kan servicere vores ca. 18.000 brugere i dagligdagen, få eksekveret på ca. 100 aktive projekter, understøtte regionen med digital innovation og sikre løbende videreudvikling af eksisterende løsninger.

Ambitionen er en fleksibel leveranceorganisation, hvor vi både hurtigere og mere præcist kan tilpasse os sygehusenes behov. Det kræver et tæt samspil med sygehusene, hvor klinikerne prioriterer behovene, og vi løbende kender vores råderum af kompetencer og ressourcer. Vi har derfor brug for specialister, der med fast hånd om vores data kan bidrage til en velfungerende kapacitetsstyring og planlægning i Koncern IT. Du bliver en del af et tværgående team bestående af en overordnet Capacity Manager og tre Capacity Managers. Én i hver af Koncern IT’s enheder: Forretningsdialog, Drift og Udvikling. Du vil referere direkte til it-chef Morten Bro eller it-chef Henning Trier.

Om stillingen

Som Capacity Manager bliver du overordnet ansvarlig for kapacitets- og ressourcestyring i din enhed. I samarbejde med dine Capacity Manager kolleger og ledelsen i din enhed skal du sikre, at vi med afsæt i realistiske kapacitets-og ressourceplaner efterlever vores kunders behov.

Rollen er ny, og du kommer til at spille en vigtig rolle med at skabe af en velfungerende planlægningsfunktion, udvikling & implementering af kapacitetsstyring samt etablering af tavlemøder i hele Koncern

Dine primære opgaver bliver:

  • Udvikling af koncept og løsning, implementering og forankring i ledelse og faglige afdelinger
  • Rådgivning og sparring til ledelsen, herunder skabelse af det samlede overblik over begrænsninger og råderum
  • Drift af konceptet – indsamling af basiskapacitet og allokeringsprofiler samt facilitering og understøttelse af tavlemøder
  • Analyse – analyse af sager, omregning af behov til kapacitet, estimering, opstilling af prognoser, modeller m.m.

Dine faglige og personlige kompetencer

Vi søger dig, som brænder for tal, planlægning og kapacitetsstyring og som er skarp til at analysere dig frem til de nødvendige resultater. Du har en videregående uddannelse inden for økonomi, f.eks. cand.oecon., polit., merc. eller lignende med fokus på data og planlægning.

Vi lægger vægt på følgende egenskaber:

  • Lysten og kompetencerne til at facilitere og samarbejde på tværs af Koncern IT
  • Gode kommunikative evner i skrift og tale, hvor du formår at levere kompleks information til alle niveauer
  • Er struktureret, overholder deadlines og bevarer samtidig overblikket

Vi tilbyder

En attraktiv og udviklende stilling i Region Sjællands Koncern IT, hvor du vil medvirke til at være retningsgivende, og hvor der er rig mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi har spurgt Christian Kabbelgaard, vores overordnede ansvarlige for kapacitetsstyring, hvad der kendetegner Koncern IT:

”Jeg synes, at Koncern IT er kendetegnet ved dygtige medarbejdere med et højt fagligt niveau, der brænder for at gøre en forskel for hele Region Sjælland samtidig med at vi har højt til loftet, plads til humor og forskellighed.”

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstid, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Hjemmearbejde er også en mulighed, hvis arbejdsopgaverne er egnede til det.

Ansøgning

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning og CV via vores jobportal, som du finder ved at klikke på ”Søg jobbet her”.

Samtaler vil foregå løbende, så søg gerne allerede i dag.

Ansøgningsfrist d. 16.08.2021

Ansættelse senest pr. 1. oktober 2021

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt endelig vores it-chef Henning Trier på mail: ht@regionsjaelland.dk eller telefon: 5120 2228.

Kontaktperson:

Navn: Henning Hoepfner Trier
Stilling: IT chef
E-mail: ht@regionsjaelland.dk
Telefon: 51202228

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 8. august 2021

Arbejdssted

Location Ringsted