Technical Solution Con­sult­ant

Til vores team i KMD Clubtimiser, søger vi en teknisk løsningskonsulent til at understøtte den positive kundevækst indenfor det professionelle sportssegment.

KMD Clubtimiser er i dag landets foretrukne CRM & Analytics platform for den professionelle sportsklub og leverer til størstedelen af den danske superliga og hele 1. division i fodbold, herre- og dameklubber i håndbold samt flere ishockeyklubber. Løsningen har også fundet vej til udlandet med bl.a. flere tyske håndboldklubber på løsningen.

Et fagligt stærkt og professionelt team

Du vil blive en del af et professionelt team med en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau. Samarbejdsformen er baseret på tillid, frihed under ansvar og stor fleksibilitet i dagligdagen. Dine kollegaer agerer både forretningskonsulenter, projektledere, systemudviklere og er super kundedrevne i vores tilgang til arbejdet. Du bliver en aktiv del i at levere de mest optimale løsninger i samspil med det øvrige team og hvor du kan være med til at præge både udviklingen og dagligdagen i høj grad.

Dine tekniske kompetencer ligger indenfor:

  • ETL, Visual Studio / BIDS samt SQL (intermediate) / TSQL
  • PowerBI / DW, forståelse for rapportering og opbygning af datamodeller
  • Dynamics365, teknisk forståelse for platformen samt opbygning af databaser
  • NAV, teknisk forståelse for integration
  • Kingsway Software, teknisk forståelse for connectorer

Som person er du nysgerrig og vægter kvalitet over kvantitet. Du tilgår nye opgaver med åbent sind og er problemløsende i adfærd.

Sprogligt skriver og taler du flydende dansk samt behersker engelsk på et udviklingsniveau.

Vi tilbyder dig en spændende rolle hos KMD Clubtimiser, hvor dine opgaver bl.a. vil være indenfor:

  • Drift og support af vores ETL platform, herunder basis udvikling af ETL standarder, implementeringsopgaver for klubberne samt drift og support.
  • Ad hoc importer / integrationer, herunder migrering af data til Clubtimiser platformen ifm. implementeringer samt standard integrationer til fx NAV på kundemiljøer (hele processen)
  • Prototyping / Ny udvikling, herunder designe, re-designe, nyvikle og optimere Clubtimiser platformen sammen med vores CTO.
  • Tekniske specifikationer mod Dynamics365, herunder konvertere kundekrav til tekniske specifikationer på Dynamics365 platformen og drive processen sammen med vores udviklere i Indien

KMD som arbejdsplads

I KMD har vi fokus på god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi ved, at det vi gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi udnytte et stort udvalg af vækstmuligheder og teknologier og som medarbejder i KMD får man et stort netværk af dygtige kollegaer.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. Kr. og 3500 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Business Director Anders Dahl på AAV@kmd.dk.

Send ansøgning og CV afsted allerede i dag. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job