Fullstack .Net udvikler til digitalt læ­rings­kon­cept


State-of-the-art teknologier i udvikling af PraxisOnline

Vores kunde Praxis ønsker nu at styrke deres .Net webudvikling med en dygtig og alsidig softwareudvikler, som gerne vil tage ansvar for udvikling af både backend og frontend af praxisOnline.

Praxis er i konstant vækst og har supertravlt på deres kontorer i Odense, København og Aabenraa. De ønsker fortrinsvis at du arbejder i Odense teamet, men hvis du bor tættere på kontorer i København eller Aabenraa kan du arbejde der, og være i Odense én dag ugentligt.

Virksomheden er teknologisk partner i Egmont Gruppen, et EdTech cluster, og Praxis bibeholdes som selvstændig virksomhed. Dette partnerskab har initieret midler til en aggressiv 5-årig vækstplan.

Arbejdsopgaver

Du kommer til at spille en afgørende rolle i udviklingen af funktionaliteter til praxisOnline, som benyttes af ca. 145.000 lærere og elever på danske skoler. Det indeholder f.eks. elektronisk boghylde med søgefunktioner, login funktioner, udvalgte Cloud services (Azure) samt støtteapplikationer til andre læringsplatforme.

I denne video kan du se mere om PraxisOnline konceptet: PRAXIS - KONCEPTVIDEO (vimeo.com)

Her vil være fokus på kvalitet i løsningerne hvad angår både nyudvikling og løbende videreudvikling af PraxisOnline, hvor ønsker vil komme fra markedet og internt i organisationen.

Teamet er i fuld gang med at udvikle en omfattende og avanceret læringsplatform til alle gymnasier. Desuden arbejder de med visualisering i form af grafer og anden præsentation af data fx. til at illustrere den enkelte elevs fremskridt.

Hos Praxis arbejder de agilt og holder daglige stand-up online møder på tværs af lokationer. Desuden samles de på en månedlig kompetencedag i Odense, hvor de har sparring/læring omkring teknologier, procesoptimeringer, teambuilding aktiviteter m.v.

Hvem er du?

Vi vægter højt, at du har drive og passion for udvikling i hele stakken af softwareapplikationen med hovedvægt på backend udvikling, og at du har en god forståelse for forretningslogik.

Vi forventer desuden, at

  • Du har en solid .Net/C# samt ASP.NET Core (.NET5, snart 6) erfaring og kan implementere features gennem hele vejen fra data til UI
  • Du har erfaring med MSSQL og Entity Framework
  • Du har erfaring med web API og REST-baseret webservices og Json
  • Du kender til ElasticSearch og eventuelt Kibana
  • Du har erfaring med HTML5 og er en solid Javascript/Typescript programmør

Du interesserer dig for arkitektur og har rigtig gode analytiske og kreative evner. Du tager gerne et stort ansvar og arbejder lige så gerne selvstændigt som sammen med kollegaer. Desuden evner du hurtigt at skabe dig et overblik og ser forskellige løsningsmuligheder.

Du har formentlig en bachelor eller kandidat/master i softwareudvikling og har nogle års erfaring, gerne fra komplekse SaaS projekter.

Du tilbydes

Et professionelt, sjovt og meget fleksibelt arbejdsmiljø med 18 softwareudvikler kollegaer i Praxis ud af ca. 55 ansatte.

praxisOnline teamet består af nogle kvikke hoveder, der lægger vægt på pair-programming og løbende at forbedre. Her får du mange avancerede tekniske udfordringer og et godt socialt miljø - en uhøjtidelig og humoristisk omgangstone. Du får rig mulighed for at påvirke din egen og virksomhedens udvikling samt din egen arbejdsdag. Derudover tilbyder Praxis pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for hjemmearbejdsdage.

En gang årligt deltager teamet i tekniske konferencer. Dette besluttes i fællesskab på holdet og det er derfor muligt at komme med input.

Læs mere om Praxis på www.praxis.dk.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl på sj@bloom.dk eller telefon 2086 0865.

Gem job

Bloom
Publiceret: 12. juli 2021

Arbejdssted

Location Odense, København eller Aabenraa