.Net-udvikler til webteam


Vil du udvikle dig indenfor dit fag og være en vigtig del af Industriens Pensions digitaliseringsrejse? Kan du se fordelene ved at samarbejde med kompetente kolleger i et stærkt team, hvor du arbejder med moderne teknologier? Og vil du have gode personalevilkår, attraktiv løn og god balance mellem arbejde og fritid?

Så kan det være, at du er vores nye .NET-udvikler.

”Det er en rigtig god karrieremulighed for den ambitiøse profil, der er passioneret omkring IT og webudvikling,” fortæller IT-udviklingschef Nicolas Schioldann.

En alsidig hverdag med nyudvikling i spidsen

Vi udbygger løbende vores digitale løsninger, som stilles til rådighed for medlemmer og virksomheder og arbejder konstant på at øge tilfredsheden og loyaliteten. Som udvikler får du i tæt samarbejde med dit team ansvar for:

  • Ny- og videreudvikling af .NET baserede webapplikationer
  • Fejlretning og implementering af arkitekturmæssige tiltag
  • Opfølgning på status, fejlrettelser, m.v.
  • Test og dokumentation af de applikationer, som teamet udvikler

”Der er god variation i jobbet, og du har stor indflydelse på, hvordan vi løser vores opgaver,” fortæller Nicolas.

Et passioneret og humoristisk webteam

Hos os får du en udfordrende og afvekslende hverdag. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Din hverdag kommer til at foregå i vores charmerende lokaler centralt placeret i København - 5 minutters gang fra både Nørreport og Vesterport Station. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, gode muligheder for faglig og personlig udvikling, fleksible arbejdstider og personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning m.m.

Oplæring – afhængig af dine kompetencer

Vi arbejder på en moderne .NET-platform og et SOA-systemlandskab samt selvbetjeningsløsninger på vores eksterne portal Sitecore. Vores primære værktøj er Visual Studio, Team Foundation, Team City Build server samt en række andre værktøjer fra Microsoft og andre 3. parts leverandører.

Afhængig af dine kompetencer hjælper vi dig med at blive oplært i vores systemer og nye teknologier, ligesom du får rig mulighed for at arbejde med flere af følgende teknologier og metoder: C#, ASP.NET, MVC, HTML5, CSS3, Sitecore, Vue.js, WCF services, REST, T-SQL- og SQL-server, testautomatisering/unittesting. Derudover kan du også komme til at arbejde med app-udvikling og komme på nye idéer samt innovative løsninger.

”Vi sørger selvfølgelig for oplæring, så du får en spændende hverdag og udvikler dig inden for dit fag. Du kommer i hvert fald til at skrive mange nye kompetencer på CV´et,” siger Nicolas.

Dygtig udvikler med passion for IT

  • Du har praktisk, opdateret viden om ASP.NET – og gerne en uddannelse som ingeniør eller datalog
  • Du har erfaring med .NET, C#, HTML og CSS.
  • Det er et plus, hvis du har kendskab til nogle af de teknologier vi arbejder med. Hvis ikke, skal vi nok sørger for at lære dig op i dem.
  • Du behersker dansk i skrift og tale.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning til os allerede i dag.

Ansøgningsfrist: 15-08-2021.

Kontakt os:

Nicolas Schioldann
It-udviklingschef
Tlf. 33668074

Gem job

Industriens Pension
Publiceret: 12. juli 2021

Arbejdssted

Location København