Graduate til Softwa­re­ud­vik­ling i Ar­ki­tek­tur


Vil du skabe en karriere i en dansk finansiel koncern, der giver dig mulighed for medindflydelse hele vejen?

Som en del af vores graduateprogram i Jyske Bank-koncernen får du:

  • Et 18-måneders forløb opdelt i tre moduler, hvoraf et modul er et rotationsmodul i til en anden afdeling.
  • Et individuelt forløb, sammensat af dig, i samarbejde med os.
  • Gode løn og ansættelsesvilkår. Læs mere her.
  • En mentor fra dag 1, som giver dig løbende feedback, så du er sikker på konstant at udvikle dig.
  • Mulighed for at være del af et hold af Jyske Bank graduates, der står sammen.

Læs mere om vores graduateprogram her.

Graduate til Softwareudvikling i Arkitektur

Elsker du at kode, og vil du gerne lære, hvordan professionelle bygger stabile, hurtige og skalerbare softwaresystemer i et stort og komplekst distribuerede setup - Så læs videre her.

Som Graduate i Arkitektur vil du starte med at være med til at videreudvikle vores første version af et High Perfomance Operationelt Datastore, som henter data fra forskellige kilder i koncernen og samarbejdspartnere for herefter at stille data til rådighed for vores kundevendte og rådgivervendte systemer.

Der vil være rig mulighed for at prøve fullstack-udvikling af og i løbet af graduateperioden komme ud og arbejde med andre spændende områder inden for softwareudvikling som fx Fonds, Bolig, selvbetjeningsløsninger og finansielle beregninger.

Vores primære teknologistak er .NET, Angular (herunder HTML, TypeScript, CSS), IBM-MQ. SQL-Server. Er det nyt for dig, så bare rolig! Du kommer til at sidde sammen med dygtige kollegaer, der nok skal lære dig op i de enkelte teknologier.

Enheden Arkitektur har ansvaret for arkitekturen og tilhørende koncepter i Jyske Bank.

Arkitektur er en del af Forretningskoncepter og er organisatorisk placeret sammen med IT-sikkerhed, HR- og økonomisystemer, og vores nye kundedata. Så du kommer til at arbejde tæt med nogle af vores bedste specialister.

Din erfaring og baggrund

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse indenfor softwareudvikling, matematik, økonomi eller anden relevant uddannelse. Du arbejder analytisk og har interesse i at forstå hele processen og metoden bag professionel softwareudvikling. Har du en anden relevant kandidatuddannelse og interesse i opgaverne, ser vi også meget gerne en ansøgning fra dig, hvor du beskriver, hvordan din uddannelse kan spille sammen med ovenstående opgaver.

Vi arbejder ud fra, at vi igennem faglig udvikling, spændende opgaver og godt kollegaskab kan levere i højere kvalitet og mere effektivt end andre.

Om Jyske Bank-koncernen

Trives du i en organisation, hvor vi giver dig frie rammer til selv at definere, hvordan du bedst skaber et fagligt læringsmiljø, og hvor vi leder værdibaseret, så vil du stortrives i Jyske Bank-koncernen.

Jyske Bank-koncernen er en arbejdsplads for dig, der ikke er som alle andre, og som tør vende tingene på hovedet for at finde gode løsninger. Vi har den særlige størrelse, hvor vi har et fagligt højt niveau, men stadig en uformel kultur og fladt hierarki.

Jyske Bank-koncernen er Jyllands største finansielle arbejdsplads, og koncernen rummer Jyske Bank, Jyske Realkredit, Jyske Invest og Jyske Finans. Derfor kan en karriere i Jyske Bank udvikle sig i præcis den retning, du har ambition om.

Ansøgning

Vi vil gerne, at du vedhæfter seneste karakterer, CV og en ansøgning, når du søger jobbet. Vi ser frem til at kunne læse om, hvordan du er som person, og hvorfor du netop ansøger hos os.

Bliver du udvalgt af vores leder og HR Partnere til en personlig samtale, vil samtalen tage udgangspunkt i en personligheds- og færdighedstest. Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

Vent ikke med at sende os din ansøgning, hvis denne graduatestilling er interessant for dig. Ansøgningsfristen er: 08-08-2021. Vi glæder os til at modtage noget fra dig

  • Arbejdssted: Lyngby
  • Selskab: Jyske Bank
  • Afdeling: Kvalitet og Effektivitet
  • Ansøgningsfrist: 08.08.2021
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 13. juli 2021

Arbejdssted

Location Lyngby