Softwa­re­kon­su­lent


Brænder du for at arbejde med softwarelicenser? Og kunne du tænke dig at være med til at underbygge vores helt nye softwareaftale til det offentlige? Så er det dig, vi søger til stillingen som konsulent i et helt nyt softwareteam i SKI.

Du vil blive en del af et nyt team i SKI, der skal udbygge og udbrede SKIs nye softwareaftale. Teamets succes er at sikre offentlige kunder de bedst mulige softwareindkøb og bagvedliggende vilkår. Det er SKI’s ambition at øge omsætningen på indkøb af standardsoftware med 10 mia. kr. inden for de næste 6 år.  

Du bliver en vigtig del af den sparring, som SKI leverer til offentlige kunder. Udover kundedialog om software (særligt standardsoftware) skal teamet også levere rådgivning om brugen af aftalen til både kunder og leverandører. Rådgivningen vedrører alle typer af software, men der er fokus på de producenter, vores kunder benytter mest – herunder Microsoft.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

  • Rådgive kunder i indkøb af software og brugen af SKI’s softwareaftaler
  • Booke og afholde kundemøder (SKI har kunder over hele Danmark)
  • Være i dialog med nuværende SKI-leverandører på softwareområdet for at sikre bedst mulige vilkår til kunderne
  • Være en central licensspecialist
  • Bidrage til at opbygge og videreudvikle SKI’s softwareteam.

Kort beskrivelse af dagligdagen i SKI

Din base vil være i Montagehallen i Valby. Her vil du hver dag være i kontakt med mange af de SKI-kunder, som benytter softwareaftalerne. Den rådgivning og vejledning, du bidrager med, kan være på telefon, som virtuelt møde eller ude hos kunderne. Du skal derfor forvente, at meget af din tid bliver brugt med SKI’s kunder. Der vil også være møder og rådgivning med leverandører efter behov.

Du vil være en del af et mindre, tværgående team, hvor vi samarbejder tæt om opgaverne, og hvor alle skal bidrage til teamets succes med at sikre de offentlige kunder de bedst mulige softwareindkøb. Teamet ligger tæt op ad vores kundeteam, der har ansvaret for dialogen med SKI’s kunder. Med 50 medarbejdere bliver du således en del af SKI’s enhed Kunde- og Leverandørservice. I afdelingen varetager vi alle relationer til kunder og leverandører og holder den daglige drift kørende på alle SKI’s aftaler.

Dine faglige og personlige kompetencer omfatter, at du:

  • Brænder for software, herunder styring og anvendelse af software
  • Har erfaring med indkøb eller salg af software
  • Er en god formidler og rådgiver
  • Er en teamplayer – du er god til at bringe dine evner i spil i samarbejde med andre
  • Med fordel har kendskab til indkøb af software i den offentlige sektor.

Din baggrund kan både være fra en privat eller offentlig virksomhed, som benytter licenser. Den kan også være som rådgiver eller forhandler. Det vigtigste er, at du har et bredt kendskab til styring og brug af licenser.

Om os

SKI er sat i verden for at hjælpe det offentlige med at købe effektivt og professionelt ind. Det gør vi ved at lave indkøbsaftaler, der samler indkøbsområder, som går på tværs af hele den offentlige sektor. Sådan kan vi opnå større besparelser og bedre aftalevilkår. På den måde undgår den enkelte offentlige organisation – fx kommune, ministerie eller region – at investere ressourcer i den lange og ofte komplicerede proces, det er at udforme og gennemføre et udbud, som resulterer i en indkøbsaftale.

Vi sidder i nye og lækre lokaler i Valby, hvor vi med vores ca. 130 medarbejdere i alt samler unikke kompetencer inden for offentligt indkøb. SKI er en moderne arbejdsplads med højt til loftet. Vi travlt, men har plads til humor, og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Derudover bliver du mødt med store forventninger og klare mål, som støttes op af en relevant personlig og faglig sparring. Kan du se dig selv i det, er SKI måske stedet for dig. Læs mere om os på www.ski.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inklusiv pension, sundhedsforsikring og andre personalegoder. Lønpakken sammensættes efter kvalifikationer.

Er du vores nye kollega?

Så send ansøgning og CV via jobopslaget senest den 11. august. Ansøgninger modtages kun via jobopslaget, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-Forretningsudvikler Leon Johansen på tlf. 40 60 70 50, der er tilbage fra ferie den 2. august.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Publiceret: 13. juli 2021

Arbejdssted

Location Valby