Backup Spe­ci­a­list


Er du klar og har lyst til at indgå i et fagligt stærkt team af passionerede kollegaer, som håndterer GlobalConnect Outsourcing Services (GCOS) backup platforme med det formål at give vore kunder den bedst mulige oplevelse samt skabe markedets bedste backup services? Vi søger en nysgerrig Backup Specialist, som kommer til at indgå i et team, hvis opgaver er både de traditionelle backupløsninger og i cloud.

Om os

Siden 2001 har GlobalConnect leveret specialiserede løsninger inden for IT-outsourcing og -drift til et bredt udsnit af private virksomheder og offentlige myndigheder. Vi er organiserede i en division med navn Outsourcing Services og har løsninger i alle GlobalConnect koncernens lande. Du vil indgå i et team af backup specialister, som både håndterer backupservices internt for GlobalConnect samt deltager i projekter vedr. implementering af nye kunder.

Vi tilbyder en spændende hverdag med afvekslende opgaver. Stabil drift er grundstenen for alt vi laver, samt med fokus på at give kunden, den bedst mulige oplevelse. Samtidigt er der også en spændende roadmap foran os, mange spændende opgaver, nye kunder og nye løsninger. I fællesskab definerer og løser teamet disse opgaver ud fra forretningens krav. Nogle opgaver stiller store krav til analytiske evner, dokumentation og samarbejde, både med leverandører og vore kollegaer i andre afdelinger og lande. Vi er samtidig en afdeling med en fleksibel hverdag, hvor vi vægter frihed under ansvar højt.

Om dig

Vi leder efter en kommende kollega, som vil passe godt ind i vores uformelle omgangstone i afdelingen og som har erfaring fra lignende stilling med backup infrastruktur, cloud services og storage platform, gerne fra et Enterprise miljø. Vi forventer, du er nysgerrig og dermed motiveres af at lære nyt og har evnen til at holde dig opdateret.

Din service, både overfor kunder og kolleger, er i højsædet, og du kan lide at sparre med dine kolleger for at finde den bedste løsning til kunden, samt besidder:

  • Solid erfaring med Veeam Backup & Replication
  • Gerne erfaring med Cloud løsninger
  • Vant til at arbejde efter ITIL-principper og ITSM-værktøj (ServiceNow)
  • Erfaring som projektdeltager i større projekter
  • Erfaring med VMware, Hyper-V og/eller storage løsninger
  • Kendskab til netværk / TCP/IP

Som Backup Specialist, indgår du i et dedikeret team, der har fokus på drift og support af GlobalConnect’ backupløsninger, herunder opbygning og overvågning, så vi altid har det stærkeste sikkerhedsnet for vores kunder. Du trives med en dagligdag, der består bl.a. af daglig drift og udvikling af vores backup infrastruktur, som er baseret på Veeam og Tivoli Spectrum Protect (TSM), 3rd level support indenfor backupområdet samt at være bindeled til GlobalConnect 1st og 2nd level support bl.a. via dokumentation, vejledninger m.m. Du bør være i stand til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Vi tilbyder ansættelse i en uformel og dynamisk organisation i en velfungerende afdeling med mulighed for både faglig og personlig udvikling, samt med løn efter kvalifikationer inkl. pension, diverse personalegoder såsom frokostordning, sundhedsforsikring, personaleforening m.m.

Om ansøgning

Ansættelsessted vil være i Stilling ved Skanderborg med mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Vi indkalder løbende til samtaler, så hvis du kan se dig selv i denne spændende rolle, så send dit CV og en motiveret ansøgning hurtigst muligt. Ved spørgsmål, kontakt Head of Backup Operations, Per Holm på +45 5213 9415, eller mail perhol@globalconnect.dk


About GlobalConnect

We connect people and organizations across society. It starts with the foundation of our digital infrastructure and ends with all the things we enable. We strive to simplify the complicated and live by our customer promise - being easy to work with.

GlobalConnect is owned by EQT and is the fastest growing provider of connectivity solutions and digital infrastructure across Northern Europe. We are the result of recent mergers between Broadnet, GlobalConnect and IP-Only - now operating as one company in Norway, Denmark, Sweden, Germany and Finland. Our more than 1 600 employees ensure that we are the main challenger on each market by delivering secure and future proof solutions to some of the world’s largest companies, as well as to private households and everything in between.

We have digitized societies across the Nordics for more than two decades. Our purpose is what drives us to continue - turning visions into reality by empowering society with connectivity.

Read more about GlobalConnect at www.globalconnect.dk/om-os

Gem job

GlobalConnect A/S
Publiceret: 13. juli 2021

Arbejdssted

Location Skanderborg