Stu­den­ter­med­hjæl­per - IT


Job Req Number: 36606 
Time Type: Part Time

Drømmer du om at arbejde med IT? Så er drømmemuligheden her!

Vi søger til vores kontor og lagre i Horsens en studentermedhjælper som har lyst til at bruge de næste 9-12 måneder på at hjælpe os med forefaldende IT-opgaver. Dette vil være et godt udgangspunkt for at snuse lidt til en masse forskellige IT-supportopgaver før en eventuel uddannelse indenfor IT.

Hands on på tværs af lokationen:

Du skal bistå primært 2 kolleger i IT-supporten med alle typer supportopgaver lige fra fix/fejlmelding af printere, pc’er osv, udlevering/sætning af hardware, administrative IT-opgaver, til diverse former for support på systemer. Vi står overfor en større udskiftning af udstyr, som vi også skal bruge hjælp til. Du kan forvente en bred kontaktflade internt i organisationen, hvor du dagligt kommer i kontakt med både brugere og kolleger i IT-organisationen. Som en del af IT-supporten, vil du hurtigt opleve, at ikke to dage er ens, og at der altid er brug for din hjælp.

Du brænder for IT-support:

Du holder sabbatår og brænder for IT og kunne godt tænke dig at lære mere om faget. Vi forventer at du har lidt grundlæggende viden om Windows, Office programmerne og ellers bare lidt teknisk snilde/flair for IT.

Gode kommunikationsevner, serviceminded, empati og vedholdenhed er gode egenskaber at have til at yde support til vores mange brugere. Du kommer ikke gennem en arbejdsdag uden at bruge dine sociale evner samt din naturlige tilgang til service. Du skal selvfølgelig elske at hjælpe andre og at have kontakt til rigtig mange forskellige mennesker hver dag. 

Det er at krav at man kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.
Stillingen er 30 timer ugentligt på timeløn med arbejdstid 8-14.30. 

Er vi dine nye kolleger?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior manager, Regional IT Business Services, Helle Paamand på 2695 4624. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.

Gem job

DSV
Publiceret: 14. juli 2021

Arbejdssted

Location Horsens