Softwa­re­ud­vik­ler til Advosys


Hos Unik søger vi en erfaren og ambitiøs udvikler til Unik Advosys, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

Vores kunder udvikler sig konstant og vores opgave er, at vi sammen med kunderne får fundet løsninger, der matcher deres behov. Hos Unik arbejder vi ud fra agile principper og det betyder medbestemmelse, tæt samarbejde mellem Product Owner, Udvikling og Test, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du leverer og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der skaber værdi for vores kunder.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 3-5 års erfaring med softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant længerevarende IT-uddannelse som bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal have mindst 3-5 års erhvervserfaring, som udvikler i .NET- eller som frontend-udvikler i React eller JavaScript.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder:

  • Udvikling af store administrative applikationer
  • Domain Driven Design
  • .NET og C#
  • React og det omkringliggende framework
  • Unittest og kvalitetssikring
  • GIT
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban m.v.)

Vi skaber unikke softwareprodukter

I hjertet af Vejle tæt på banegården ligger Unik System Design. Vi er en moden, men moderne virksomhed, der har arbejdet efter agile principper i flere år. Hos Unik Advosys udvikler vi software til mennesker, der arbejder indenfor advokatbranchen. I et tæt samarbejde med vores advokatkunder har vi gennem 25 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Medbestemmelse og kompetenceudvikling står højt på vores agenda.

Derudover er det vigtigt, at vi har det godt når vi er på arbejde, hvorfor samarbejde, hjælpsomhed og gode kollegaer, også betyder meget for os.. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner, og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.Vi har et veletableret Esport hold i CS, som konkurrerer på forskellige niveauer i Old-boys Liga.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Inge Licht 
Afdelingschef
is@unik.dk
76 42 11 21

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 15. juli 2021

Arbejdssted

Location Vejle