Softwa­re­ud­vik­ler til Advosys


Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med de nyeste teknologier (Azure, Cloud mv.), og som er blandt Danmarks Bedste IT arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere? Så har du nu chancen.

Hos Unik Advosys, som er Uniks brancheløsning til advokater, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere, da vi er i en rivende udvikling.

Vi søger dig, som har hovedet rigtigt skruet på ift. udvikling. Derfor kræver vi hverken en høj uddannelse eller en lang erfaring, da det vigtigste for os er, at du har de grundlæggende kompetencer og forståelse omkring udvikling. IT og teknologier udvikler sig hele tiden, og vi investerer gerne i, at du løbende får udviklet dine kompetencer. Det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder, men er ikke et krav:

  • .NET og C#
  • Applikationsserver med RESTful API
  • Azure Functions
  • React og det omkringliggende framework
  • Unittest og kvalitetssikring
  • GIT
  • Domain Driven Design
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)

Vi vægter sund arkitektur og kvalitet højt i vores arbejde, når vi sammen med vores kunder udvikler vores markedsledende brancheløsninger til advokater, som hele tiden skal opfylde nye behov. Vi arbejder ud fra agile principper, så vi løbende kan skabe mere værdi hos vores kunder, og for vores medarbejdere betyder det medbestemmelse og fingrene på kogepladen i tæt samarbejde med Product Owners og testere. Vi lægger ikke vægt på KPI og målinger på vores medarbejdere, men i højere grad at du som medarbejder er stolt over det resultat, du leverer.

Teamet

Du bliver en del af et udviklingsteam på 15, hvor humøret er højt og omgangstonen god. Der er stor mulighed for faglig og personlig udvikling gennem sparring med dine kolleger, interne kurser hvor vi specialiserer kurset til behovet, og vi giver tid til at fordybe sig og lære tingene til bunds. Du får en afdelingschef, som sætter en ære i ikke at kigge sine medarbejdere over skuldrene, men altid giver dig en ledestjerne ift. strategi og retning, og så kører hun en åben-dør-politik. Læs mere om hende her.

Vi har en anbefaling fra Anders..

Han startede som software udvikler i teamet i juni efter endt uddannelse som Datamatiker og uden den store erfaring: ”Jeg går glad på arbejde, og glad hjem igen. Da jeg startede, fik jeg udleveret en introplan, som fik mig hurtigt ind i tingene, og samtidig er jeg blevet taget rigtig godt imod af mine meget imødekommende og hjælpsomme kolleger. Jeg har ikke fortrudt et sekund, heller ikke selvom det er en køretur på knap en time hver vej”Mød et par andre Unik-kolleger her.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

I Vejle i 1986 blev Unik etableret af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

Fra 2021 står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København og Aalborg, og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Inge Licht 
Afdelingschef
is@unik.dk
76 42 11 21

Gem job