Tekniske it-pro­jekt­le­de­re til Den Digitale Ar­bejds­plads i Koncern IT


Genopslag

Vi søger skarpe it-projektledere til at drive den tekniske side af vores højt prioriterede projekter i serviceområdet Den Digitale Arbejdsplads i Koncern IT – en af Danmarks førende it-organisationer.

Koncern IT i Københavns Kommune søger skarpe tekniske it-projektledere, der skal stå i spidsen for den tekniske implementering af serviceområdets højt prioriterede projekter. Koncern IT arbejder målrettet på at være på forkant med den teknologiske udvikling og udnytter i dag bl.a. mulighederne i Microsoft 365, Azure Cloud, Robotics, data & kunstig intelligens, chat- og voicebots.

Serviceområdet Den Digitale Arbejdsplads er et ud af ni serviceområder i Koncern IT. Serviceområdet står bl.a. for, at kommunens mere end 30.000 it-brugere oplever, at deres digitale arbejdsplads understøtter de daglige arbejdsopgaver, der er med til at forbedre hverdagen for Københavns Kommunes ca. 600.000 borgere.

Serviceområdet står for pc’er, telefoner og tablets, standardsoftware, Microsoft 365 og fagsystemer, AD & Exchange, mobility services, brugerstyring og brugersupport. Serviceområdet består af ca. 140 medarbejdere og fire kontorchefer, der alle har fokus på at supportere, drifte og udvikle services, der giver bedst værdi til vores it-brugere.

Dine vigtigste arbejdsopgaver

Som teknisk projektleder i Den Digitale Arbejdsplads er du med til at gennemføre komplekse it-projekter og udviklingsopgaver inden for implementering af nye løsninger. Sammen med dit projekthold sikrer du, at vi kommer godt fra start og sikkert i mål på en effektiv måde - med de leverancer, vi stiller vores forretning i sigte.

Udadtil er du serviceområdets repræsentant, der sikrer god og tæt dialog med forretningen, samtidig med at du indadtil planlægger, prioriterer og definerer det tekniske projektteams opgaver. Alt sammen med fokus på værditilførslen for forretningen, herunder den gode brugeroplevelse og stabil drift. Dine arbejdsopgaver vil omfatte ledelse af et eller flere projekter, dvs. opstart, gennemførelse, afslutning og videreudvikling af produkter/services.

Du vil skulle stå i spidsen for et eller flere af følgende projekter:

 • Automatisering af on-/offboarding af kommunens medarbejdere
 • Integrationer mellem diverse kritiske systemer såsom ESDH og Office 365
 • Pilotafprøvning af filscanningssystemer til overholdelse af GDPR
 • Implementering af Windows Virtual Desktop

Du vil komme til at arbejde med flere facetter i projektledelse, men primært med fokus på det it-tekniske, hvilket indebærer følgende opgaver:

 • Daglig ledelse af projekter/produkter med reference til projektejer
 • Forestå risikostyring og iværksætte korrigerende handlinger
 • Facilitere dialog om integrationer, arkitektur og sikkerhed
 • Leverandørstyring, heriblandt dialog om løsningsdesign med interne og eksterne teknikere
 • Løbende planlægning og opfølgning, heriblandt økonomi- og ressourcestyring
 • Opfølgning på projektets leverancer

Din profil

Du trives i rollen som projektets tekniske repræsentant, hvor du går forrest og naturligt tager ansvaret for projektets fremdrift og resultater. Du er en god spilfordeler både nedad og opad, hvor du sikrer, at der løftes i flok, fx ved at uddelegere ejerskab til væsentlige risici.

Du trives med at være i tæt dialog med projektets forskellige interessenter, samtidig med at du arbejder selvstændigt. Du har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til nye udfordringer, og du er initiativtager til nye tiltag, der kan optimere arbejdsprocesser for både team og forretning. Du kommunikerer godt i skrift og tale, og du formår at omsætte tekniske komplicerede emner til let forståelig forretningsværdi vice versa.

For at få succes i stillingen, er det en fordel, hvis du kan tjekke nedenstående af:

 • Flere års erfaring med at lede større projekter fra den it-tekniske side
 • Teknisk forståelse for komplekse it-systemer og kan relativt hurtigt sætte dig ind i arkitektur, integrationer og sikkerhed
 • Erfaring med gennemførelse af agile projekter eller arbejdsmetoder fx i rollen som Product Owner
 • En eller flere certificeringer inden for projektledelse, fx SAFe, SCRUM, Prince2 (Agile) eller IPMA

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder et job med gode muligheder for at sætte alle dine kompetencer i spil. Vi har fokus på din løbende kompetenceudvikling, bl.a. inden for agil projektledelse, og sammen vil vi sikre din videreudvikling som en mere erfaren og professionel projektleder inden for implementering af nye løsninger i store organisationer.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er på fuld tid, og aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold, relevant efteruddannelse m.v. og en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Mere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mikkel Thyboe Jakobsen 2045 7751 eller koordinator Malte Harrishøj 2444 0009.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. august 2021.

Vi forventer at afholde 1. ansættelsessamtale i uge 33 og 2. samtale i uge 34. Vi bruger case-test undervejs i rekrutteringsforløbet.

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på koncernit.kk.dk.

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 15. juli 2021

Arbejdssted

Location København