Softwa­re­ud­vik­ler til Rambøll "Hjernen & Hjertet"


Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale produkt til pædagoger og læreres arbejde med børn og unges trivsel og læring? Brænder du for at skabe moderne, intuitive softwareløsninger, der gør en forskel? Kan du tage et stort ansvar i et agilt tværfagligt produktteam, hvor I sammen løfter hele udviklingsprocessen fra ideer til værdifulde releases?

Vi søger en softwareudvikler til vores team omkring ”Hjernen & Hjertet”. Rambøll Hjernen & Hjertet er pædagoger og læreres foretrukne digitale webløsning til at arbejde med børn og unges trivsel og læring.

Din rolle som softwareudvikler

 • Udvikling i React, TypeScript, Apollo GraphQL og Java og automatiserede tests i JUnit, Jest, Selenium m.v.
 • Code reviews og deltagelse i pair programming efter behov
 • Tæt samarbejde med teamet om hvad det rigtige er at bygge, hvordan det skal virke for brugerne og hvordan det rent teknisk kan realiseres
 • Løbende dialoger med kunder og brugere omkring deres behov, arbejdsgange og brug af produktet

Vi tilbyder

 • Agilt miljø med kort afstand til brugerne, hyppige releases, tæt samarbejde i teamet og stor autonomi
 • Stærkt fagligt miljø du kan udvikle dig i
 • Høj grad af fleksibilitet omkring arbejdstid og hjemmearbejde
 • Positivt socialt miljø og mange virksomhedsbetalte sociale arrangementer
 • Markedssvarende løn, sundhedsforsikring, pensionsordning, 6. ferieuge og gode barselsvilkår
 • Attraktiv frokostordning i Aarhus’ måske bedste kantine

Dine kompetencer

 • En uddannelse i IT-produktudvikling, datalogi, datamatiker eller lignende med gode resultater
 • Brænder for at lave moderne værdifulde digitale produkter og forstår hvad der skal til
 • Stor erfaring med at programmere fra et tidligere job/studiejob eller fra projekter i din fritid
 • Klare holdninger til, hvad der er et godt teknisk design og pæn kode
 • Flydende på dansk i skrift og tale
 • Ambitiøs og har lyst og evne til hele tiden at forbedre og udvikle dig

Rambøll Hjernen & Hjertet

Hjernen & Hjertet er Rambølls webløsning til understøttelse af arbejdet med udvikling og dokumentation af kvalitet i skole og dagtilbud. Løsningen anvendes i dag i 92 kommuner i Danmark og understøtter arbejdet med trivsel og læring for 100.000vis af børn.

Løsningen kombinerer en række velfungerende praksisrettede værktøjer til arbejdet med børns læring, udvikling og trivsel med opsamling og præsentation af viden på en enkelt og operationel måde, målrettet sundhedsplejersker, pædagoger, lærere, ledere og forvaltning.

Gennem overskuelige og letlæselige rapporter, hvor data visualiseres i figurer og grafer, kvalificeres udgangspunktet for faglige dialoger og den videre handling i arbejdet med børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. 

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, eksamensbevis, motiveret ansøgning og evt. andre relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Business Manager Christian Sondrup Bøegh på telefon 51617947.

Vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: Tirsdag d. 31. august 2021

Gem job

Rambøll
Publiceret: 15. juli 2021

Arbejdssted

Location Aarhus