Solution Architect til digital trans­for­ma­tions­rej­se


De færreste tænker over det, men Danmarks grønne omstilling er i høj grad båret af digitalisering og løsninger, der intelligent udnytter de stadig stigende mængder data. Det er bl.a. dét, vi arbejder med i AURA IT. Vi leverer samfundskritiske systemer, der har direkte indflydelse på den grønne omstilling i Danmark og ikke mindst på, om Danmark når EU’s klimamål for både 2030 og 2050.

Som et led i dette, står vi bl.a. overfor at skulle udskifte flere af AURAs forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Skal du spille en central rolle på denne rejse som vores nye, passionerede Solution Architect?

Dit ansvarsområde

Du vil blive en del af koncern IT, der har til opgave at skabe værdi for alle AURAs forretningsområder. Her vil du indgå i et team af dygtige IT-specialister og projektledere. Sammen har I ansvaret for at afklare forretningsbehov, designe og implementere løsninger til stor gavn for medarbejdere og kunder. Du vil spille en stor rolle i implementeringen af AURAs kommende Dynamics 365 platform, der vil erstatte vores nuværende Dynamics AX.

Skal du med på holdet?

Som Solution Architect er du brobyggeren mellem forretningen og det digitale maskinrum. Du vil få ansvaret for at afstemme arkitektur og teknik på en række af de leverancer, som skal understøtte vores strategiske ambitioner for AURAs fremtid. Du får også ansvaret for at definere vores arkitekturmålbilleder for fremtiden.

Din hverdag vil indeholde forskellige opgaver som:

 • Skabe et samlet arkitekturoverblik, samt opbygge roadmaps og målbilleder
 • Visitering af nye og eksisterende initiativer
 • Igangsætning og opfølgning på eksterne udviklingsteams
 • Teknisk kvalitetssikring og accept af leverancer
 • Etablering af løsninger med store mængder data
 • Hands-on og mocking, når tiden tillader det

Rollen vil også indebære:

 • Samarbejde mellem forretningen og udviklingsteams; herunder sparring med udviklere, teams og partnere om implementering af konkrete løsninger
 • Innovation i forhold til de teknologiske platforme; herunder arbejde med Dynamics 365, integrationsløsninger og cloud-teknologi
 • Medvirke til simplificering, konsolidering og modernisering af aldrende infrastruktur og systemer
 • Kvalitetssikring af de tekniske løsninger; herunder implementering af principper for data governance, synliggørelse af teknisk gæld, principper for OT/IT-sikkerhed, samt overholdelse af krav til compliance og datakvalitet

Din profil

Du kommer med teknisk indsigt og er god til relationer. Du har en relevant uddannelse inden for softwareudvikling eller digitalisering. Derudover ser vi gerne, at du har flere års erfaring med udviklingen af komplekse, datatunge systemer og løsninger.

Du har gerne erfaring med flere af følgende områder:

 • De uanede mulighederne i Microsoft 365 suiten, med SharePoint, OneDrive, Teams og Power Platformen som hjørnesten
 • Komplekse integrationer
 • Samspillet imellem Microsoft 365, Power og Dynamics Platform
 • Applikationer i Dynamics platformen; Dynamics F&O, Dynamics Customer Engagement, Customer Service, Project Operations, etc.

Microsoft SQL, Microsoft Data warehouse, ETL, og Power BI,Azure Services generelt, Azure Integration Services, Azure Data Lake eller lignende integrationserfaring.

På det personlige plan er du samarbejds- og løsningsorienteret. Desuden er du åben, udadvendt, forandringsparat og nysgerrig. Det bringer du aktivt i spil i hverdagen, hvor du ansvarsbevidst og proaktivt går til hverdagens arbejdsopgaver. Du har stærke kommunikative evner, der gør, at du kan formidle komplekse, tekniske problemstillinger – skriftligt såvel som mundtligt på både dansk og engelsk. Du har en naturlig og behagelig gennemslagskraft og får dine ambitioner ført ud i livet.

Vi tilbyder

Hos os får du muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier inden for Microsoft D365 - både F&O og CE.

Vi tilbyder en attraktiv løn, der svarer til dine kvalifikationer. Du vil endvidere blive omfattet af en sundhedssikring og af en god pensionsordning. Vi har frokostordning og en velfungerende personaleforening og vores arbejdsmiljø er nærværende med en god humoristisk tone, hvor alle inddrages og bliver hørt. Vi har derudover fokus på en god balance imellem fritid og arbejde. Din daglige gang vil være på vores kontor i Odder, hvor den øvrige koncern IT også er samlet.

Spørgsmål og ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Digital Forretningsudviklingschef Carsten Ostenfeldt Humlum, på telefon 8792 5380 (dog ikke uge 29 + 30 grundet ferie).

Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Send derfor gerne din ansøgning via linket herunder allerede i dag.

AURA Energi er i konstant udvikling

IT-udviklingsafdelingen er en del af AURA Koncern IT og digitalisering, der består af 15 medarbejdere, som arbejder med at udvikle, drifte og supportere alle AURAs forretningsområder. Udover vores interne medarbejdere, samarbejder vi med nogle af Danmarks største IT-leverandører.

Som tech-profil i AURA bliver du en del af en arbejdsplads med 320 dygtige kolleger, der hver dag arbejder for den grønne omstilling. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Koncern IT og Digitalisering er et centralt omdrejningspunkt i hele vores virksomhed.

Gem job

AURA Energi
Publiceret: 15. juli 2021

Arbejdssted

Location Odder