Er du en af de fagligt dygtige IT-pro­jekt­le­de­re, der skal styre mo­der­ni­se­rin­gen af vores IT-landskab i mål?


K.W. Bruun Koncernen er en virksomhed i vækst, som bl.a. står bag importen til Danmark og Sverige af de populære bilmærker Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Der er tale om en velkonsolideret koncern med en årlig omsætning tæt på 10 mia. kr.

Vi er i gang med en modernisering af vores IT-landskab, hvilket inkluderer mange spændende projekter inden for både kerneapplikationer og teknisk infrastruktur. Derfor søger vi nye kollegaer, som har lyst til at stå i spidsen for at drive de relevante forandringer igennem.

Du vil skulle arbejde som dynamisk projektleder, hvor kompleksiteten og omfanget varierer fra projekt til projekt, men hvor målet altid er at sikre den aftalte leverance. Du får således en central rolle i at drive processen fra ide til færdigt projekt, når forretningens ønsker og krav skal prioriteres og oversættes til konkrete IT-løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver og succeskriterier bliver, at du:

  • selvstændigt leder projekter og projektdeltagere samt faciliterer møder, workshops m.v.
  • motiverer til effektiv opgaveløsning ved inddragelse og personligt engagement, hvorved du sikrer, at alle i og omkring projektet forstår og arbejder for at nå projektets mål.
  • løbende prioriterer, rapporterer og kommunikerer projekt- og opgavestatus, herunder økonomi, samt proaktivt håndterer risici.
  • eksekverer og idriftsætter projekter, gerne med agile principper, dokumenteret og til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

I det daglige vil du blive del af en IT-afdeling i rivende udvikling, som opererer i både Danmark og Sverige, og hvor du især vil få et tæt samarbejde med dine 6 øvrige projektlederkolleger. Derudover får du generelt en bred kontaktflade, både internt i K.W. Bruun Koncernen og eksternt i relation til vores samarbejdspartnere.

Din primære arbejdsplads bliver på Hovedvejen 1 i Glostrup. Med jobbet følger en lønpakke med god pensionsordning, sundhedssikring, populær kantineordning og andre personalegoder.

Vi søger selvstændigt arbejdende projektledere med godt overblik

Du er en effektiv IT-projektleder med erfaring inden for enten teknisk eller forretningsmæssig projektledelse. Du har en relevant teoretisk uddannelse samt dokumenteret erfaring med succesfuld ledelse af IT projekter. Derudover er du sandsynligvis certificeret projektleder (IPMA, PRINCE2 eller PMI) og har kendskab til agile metoder og gerne Scrum.

Du trives med at tage ansvar for dine og forretningens beslutninger, og du er klar til selvstændigt at drive IT-projekter med høj kompleksitet, som kræver, at du er forandringsparat og dygtig til at prioritere og eksekvere. Du arbejder struktureret og med stor ordenssans, og du er i stand til at nedbryde problemstillinger til opgaver, der kan eksekveres på. Du er desuden dygtig til at bevare overblikket, selv i pressede situationer, og du evner at tilpasse din indsats ved hjælp af en holistisk men også analytisk og praktisk tilgang, alt efter hvad opgaven kræver. Endelig kommunikerer du klart og tydeligt og er god til at samarbejde på alle niveauer.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Tina Askjær på telefon 28101788 eller mail tas@kwbruun.dk (holder dog ferie i ugerne 31-33) eller IT-projektleder Michael Wilche-Lise på telefon 28757127 eller mail mwl@kwbruun.dk (holder dog ferie i ugerne 29-32).

Vi beder dig sende din ansøgning og CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Samtaler forventes afholdt tidligst i uge 33.

Ansøgningsfrist: 12-08-2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

K. W. Bruun Import A/S
Publiceret: 16. juli 2021

Arbejdssted

Location Glostrup