Netværksspe­cial­ister


I PET værner vi om Danmark og vores fælles samfund. Det er en mangeartet opgave og stiller store krav til vores dygtighed og dedikation. Det betyder, at der ligeledes stilles høje krav til vores it-understøttelse, hvor vi har store ambitioner, og hvor vi er i fuld gang med at udbygge og styrke organisationen. Opgaven er spændende og vigtig – og du kan være med.

Vi tilbyder en central rolle i vores netværksgruppe, med ansvar for implementering, videreudvikling og drift af vores netværksløsninger. Du bliver en del af et team af dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde. Du vil indgå i et særlig tæt samarbejde med de dygtige kollegaer, som varetager driften af IT Infrastrukturen. Vi tilbyder en uformel og direkte omgangstone kombineret med stor indflydelse på egen arbejdsdag i en operativ virkelighed.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med ansvar for implementering og drift af SDN gennem markedskendte produkter. Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du er med til at løfte vores arkitektur og datacenter i en retning med mere scripting og automatisering. Som Netværksspecialist medvirker du til videreudvikling af PET IP-infrastruktur, med fokus på core discipliner som routing, switching og sikkerhed, gennem komponenter fra ledende producenter.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed. Du får en masse dygtige kollegaer, som vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig

Du har erfaring med og forståelse for understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur, ligesom du har fokus på stabil drift, høj ydeevne og dokumentation. Du har lyst og mod på altid at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt, ligesom du naturligvis har kendskab til ITIL.

Du har et solidt kendskab til de markedsførende SDN løsninger og trives med at anvende automatisering til at sikre en effektiv varetagelse af opgaverne. Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde, ligesom du er vant til, at sikkerheden altid skal være i orden. Vi forventer, at du formår at bevare overblikket over opgaven, samtidig med at du kan dykke ned i detaljen når der er brug for det.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat d. 1.11.21.

Du ansættes efter gældende relevant overenskomst.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse på følgende link: https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/NetvrksspecialstStillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 på 5136 8085 for yderligere information. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 8. august 2021

Gem job

Rigspolitiet (PET)
Publiceret: 16 July 2021

Arbejdssted

Location Søborg