Teamleder, Im­ple­men­te­ring


GlobalConnect er en virksomhed i rivende udvikling. Derfor søger vi en erfaren afdelingsleder til vores netværksimplementeringsteknikere i GlobalConnects B2B forretning i Danmark.

GlobalConnect B2B DK har ansvaret for leveranceorganisationen, når kunder skal have en ny eller opgraderet dataforbindelse. Leveranceorganisationen består af tre afdelinger: Project Management, Produktion og Implementering. Afdelingen Implementering har ansvaret for konfiguration af fibernetværk (implementering af Wan, Lan og sikkerhed baseret på Cisco- og Juniper-hardware), og det er til denne afdeling vi har brug for en erfaren leder.

Det er afgørende for vores kunder, at de får leveret deres dataforbindelser til tiden og i rette kvalitet, hvilket kræver en stærk kundeorientering og resultatfokus. Vores kommende leder til afdelingen skal derfor have en solid erfaring med planlægning af afdelingens arbejdsopgaver, opfølgning på leverancer samt kvalitetssikring/opfølgning.

Ansvar

Det vil være dit ansvar at sikre korrekte konfigurationer og implementeringer af kundernes netværk til aftalt tid og at arbejdet udføres effektivt og fejlfrit i afdelingen. Planlægning, koordinering, rapportering og opfølgning bør derfor være en naturlig måde for dig, at arbejde på.

Du trives med medarbejderansvar, tager initiativet til at tale uddannelse og udvikling med dine medarbejdere, har en god struktur omkring dine 1:1 samtaler og udfører årshjulsaktiviteter som Performance Management-samtaler såvel som lønregulering.

Der er brug for at vi løbende optimerer og vedligeholder processserne i afdelingen, her vil du ligeledes være initiativtager. Afdelingen er eskalationspunkt for Operations.

Kvalifikationer

  • Erfaring med driftsledelse og ideelt set også lean eller anden form for procesoptimering
  • En bred teknisk forståelse for IT-infrastruktur, herunder WAN/LAN, WIFI, MPLS, VPN, BGP samt QoS etc.
  • Erfaring fra Telecom, ISP eller konsulent-verdenen
  • Det er et krav, at du kan fremvise en ren straffeattest og kan sikkerhedsgodkendes af politiets og forsvarets efterretningstjeneste på niveau ”Fortroligt”.

Derudover er du:

  • Engageret og ansvarsbevidst
  • Serviceminded kundekontakt og kundefokus
  • Struktureret
  • Ansvarsbevidst
  • Behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
  • En udpræget holdspiller, men også i stand til at agere selvstændigt i et dynamisk miljø med mange bolde i luften.

Vi tilbyder

Frihed under ansvar i et til tider hektisk arbejdsmiljø. løn efter kvalifikationer, pensionsordning, helbredsforsikring, 5 ugers ferie samt 5 feriefridage, kantine- og frugtordning, samt en meget aktiv personaleforening. Din arbejdsplads vil blive på vores nye lokation på Havneholmen 6, København V, hvor vi holder til i store nye lokaler.

Ansøgning

Da vi ønsker stilling besat hurtigst muligt, vil der løbende blive afholdt samtaler. Du kan søge jobbet ved at sende din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter på linket herunder.

Gem job

GlobalConnect A/S
Publiceret: 16. juli 2021

Arbejdssted

Location København