Senior Business Architect

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger? Så er du måske vores nye kollega!

KMD er Danmarks største IT-udviklingshus, og er den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskerne til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre.

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. 

Om Teamet

Du vil komme til at indgå i vores Architecture Capability Center i KMD Technology Services & Projects.

I denne del af organisationen understøtter vi KMDs strategiske forretningsenheder og bidrager til KMD's overordnede mål ved at levere IT-arkitektur på alle niveauer.

Du kan se frem til at indgå i KMDs tværorganisatoriske arkitekt-community, hvor vi har fokus på at drive, dele og sparre om at bringe arkitektur højt på agendaen. Du og dine kollegaer er nøglespillere i arbejdet med at levere arkitektur på højt niveau og sikre opsamling og deling af viden på tværs og medvirke til at udforme best practice.

Om jobbet

Til Boligbeslutningsområdet søger vi en Senior Business Architect, som på et overordnet niveau skal have blik og ansvar for at binde løsningerne sammen i forbindelse med den løbende udvikling på området:

 • Som Senior Business Architect er du ansvarlig for at kortlægge kundernes behov i tæt samarbejde med forretningsområdet.
 • Dit hovedansvar er at udføre forretningsmodellering og beskrive funktionelle krav baseret på kundebehov, forretningsstrategier og processer.
 • Du er som Business Architect ansvarlig for at sikre grundlag for beslutningen vedrørende strategien og arkitekturen og er dermed ansvarlig for den helhedsorienterede og sammenhængende oplevelse på tværs af løsningen og med dette sikre at disse bindes sammen
 • Med andre ord går dit ansvar længere end til at beskrive en enkelt proces. Du har overblik over de mange forretningsprocesser, og du understøtter disse gennem forretningsarkitekturen for at sikre, at der er en sammenhæng mellem kundens behov, løsningens levedygtighed, og hvad der kan gennemføres. 

Om dig

 • Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, samt en solid baggrund inden for it og minimum 8-10 års erfaring som Business Architect og dette i en rolle som rådgiver og bindeled mellem kunden og løsningen.
 • Du agerer kompetent og sikkert i rollen som senior Business Architect og er god til at se helheder og løsninger.
 • Du arbejder struktureret med dine opgaver, har en god ordenssans og er løsnings- og detaljeorienteret samtidig med, at du formår at bevare det fulde overblik.
 • Du kan begå dig sammen med kolleger med forskellige opgaver og baggrunde og fungerer godt i et team, hvor opgaver løses i fællesskab, samtidig med at du forstår at sætte dig for bordenden og drive beslutningerne.
 • Du er udadvendt, god til at skabe relationer og har evnen til klart at formidle komplekse løsninger i relation til både kunden, KMD’s forretningsenhed, udviklingsteamet og tekniske specialister.
 • Du er vant til at agere i et setup som er baseret på et kontraktligt setup.
 • Du formår at agere i omskiftelige miljøer med skiftende prioriteringer.
 • Du arbejder uafhængigt og udøver personligt ansvar og autonomi for leverancen og forstår, hvad der er nødvendigt for at få succes.
 • Du er involverende, samarbejdende og fleksibel.
 • Du behersker både dansk og engelsk på et godt niveau, mundtligt som skriftligt.

KMD som en arbejdsplads

I KMD har vi fokus på god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi ved, at det vi gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.
Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi udnytte et stort udvalg af vækstmuligheder og teknologier og som medarbejder i KMD får man et stort netværk af dygtige kollegaer.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. Kr. og 3500 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Kan du se dig selv i denne sammenhæng, er du måske vores nye kollega.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Head of Department Lilian Andersen på +45 41 74 37 09. Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 19. juli 2021

Arbejdssted

Location Ballerup