It-me­d­ar­bej­de­re til NEXT It-service

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi to it-supporter til NEXT It-service.

Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer. Du bliver en del af et samlet it-team på 14 medarbejdere.

Vi søger en it-supporter til at understøtte vores EUD-afdelinger i Rødovre og Herlev samt en it-supporter til vores gymnasium i Albertslund. Du vil indtræde i support-teamet, som ud over dig består af administrative frontmedarbejdere og ejendomshåndværkere. Du skal deltage i det daglige it-arbejde med drift og vedligeholdelse, løse diverse ad hoc it-opgaver samt give en god brugersupport.

Ud over daglig support på afdelingen vil du også indgå i vores tværorganisatoriske helpdesk, hvor vi servicerer it-opgaver for alle afdelinger på NEXT.

Primære arbejdsopgaver

  • brugersupport i almindelige kontorapplikationer
  • administration af software, hardware og af fagspecifikke uddannelsessystemer
  • fejlsøgning på pc’er, Mac og netværk
  • konfiguration og installation af pc, printer og andet perifert udstyr
  • kendskab til Erhvervsskolernes it-samarbejde (ESIS) er en fordel, men ikke et krav

Om dig, du   

  • er uddannet it-supporter, data-tekniker eller lignende
  • er serviceminded, teamorienteret og engageret
  • har erfaring med PC- og Mac-udstyr
  • kan arbejde ansvarsbevidst, selvstændigt og struktureret
  • kan håndtere mange bolde i luften på samme tid.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på fuldtid og er primært placeret i henholdsvis Rødovre og Albertslund. Du skal påregne skiftende arbejdssteder i perioder. Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst. Vi ønsker, at du begynder den 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Alle kvalificerede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingerne.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 15. august 2021. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 34 2021.


NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 820 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn

Gem job

Next Uddannelse København
Publiceret: 19. juli 2021

Arbejdssted

Location Rødovre, Herlev eller Albertslund