IT Project Co­or­di­na­tor til PlanBør­ne­fon­den

I PlanBørnefonden søger vi lige nu en IT Project Coordinator, som drives og motiveres af projektledelse og har erfaring med systemadministration.

Hvem er vi?

PlanBørnefonden er en af Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisationer. Vi er en del af Plan International, som arbejder i over 70 lande. Vi kæmper for at sikre børn og unges rettigheder i verdens mest udsatte og skrøbelige områder med et særligt fokus på pigerne, der er hårdest ramt af ulighed. Du kan læse mere om os på www.planbornefonden.dk.

Som IT Project Coordinator træder du ind i en spændende organisation, hvor du vil få en vigtig rolle i en nystartet systemenhed med fokus på digital forretningsudvikling. Du vil indgå i et nyoprettet team, der skal være med til at optimere driften og udvikle vores nuværende systemer, så data flyder automatisk, og så vi fremadrettet kan blive endnu mere digitale i hele organisationen.

Om rollen

PlanBørnefondens ambition er at løfte al dataarbejde de kommende 2-3 år til et nyt niveau, som er best in class, og der skal derfor implementeres mange spændende udviklingsopgaver. Vi har et tæt samarbejde med vores udenlandske kollegaer og derfor gode muligheder for international sparring i organisationen.

Som IT Project Coordinator vil dine primære opgaver indeholde:

 • At være intern konsulent på IT-projekter
 • At sikre tværgående koordinering af IT-projekter
 • At sikre projektledelse af optimering af eksisterende IT-systemer

Derudover skal du have viden og interesse for:

 • IT-administration i Windows/Microsoft miljø
 • Servere og cloud løsninger
 • Active Directory
 • CRM / ERP / SQL
 • DNS / domæne-administration
 • Procedure-beskrivelser
 • Dokumentation / governance

Hvem er du?

Vi forventer, at du har en relevant IT-bacheloruddannelse eller lignende samt erfaring fra lignende stilling. Din uddannelse er ikke altafgørende - det er vigtigere for os, at du har erfaring med koordinering af IT-projekter og kender til de teknologier, vi arbejder med. Det er centralt for os, at du er erfaren med den tekniske del af CRM-systemer, og at du hurtigt kan gennemskue og oversætte tekniske udfordringer/udviklinger fra brugere til systemudviklere.

Derudover er det en fordel, hvis:

 • Du har øje for detaljer.
 • Du kan afslutte opgaver ud fra en klar tidsplan og sørge for, at vi overholder deadlines mellem afdelinger og interessenter.
 • Du arbejder selvstændigt og er initiativrig.
 • Du er samarbejdsorienteret og vil gerne indgå i tæt dialog internt i teamet og på tværs af organisationen.
 • Du er imødekommende og god til at formidle komplekse løsninger på letforståelig vis.
 • Du har erfaring med Microsoft Power Bi og er superbruger af Microsoft Excel.
 • Du er flydende i engelsk (både skriftligt og mundtligt), da det i høj grad er vores daglige arbejdssprog.

Vi tilbyder

PlanBørnefonden er en organisation i stor vækst, hvorfor der er gode muligheder for udvikling af dig selv såvel som af organisationen. Det er helt essentielt for os, at alle medarbejdere har det godt, trives i deres dagligdag og har de bedste rammer for at yde deres bedste. Som vores nye IT Project Coordinator vil du indgå i et spændende og alsidigt job, hvor du for alvor gør en forskel. Du vil møde et arbejdsmiljø med engagerede og fagligt ambitiøse kollegaer, ligesom du vil få mulighed for at skabe et netværk af internationale arbejdsrelationer.

Ansøgningsproces

Hos PlanBørnefonden arbejder vi for børns rettigheder, ligestilling og anti-racisme. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater, uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion og al-der, til at søge stillingen. Du vil som medarbejder hos os forpligte dig på vores børnebeskyttelsespoli-tik, og i forbindelse med din ansættelse vil vi indhente dokumentation for en ren børneattest.

Send os din korte motiverede ansøgning og CV i én samlet PDF-fil til job@planbornefonden.dk. Kun ansøgninger sendt til denne e-mail vil komme i betragtning. Skriv ”IT Project Coordinator” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er søndag d. 29. august 2021, klokken 12.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Mikkel Hauschildt på mobil: +45 2679 7313 eller på mail: mikkel.hauschildt@planbornefonden.dk       

Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdssted er placeret på vores kontor i København N.

Gem job

PlanBørnefonden
Publiceret: 19. juli 2021

Arbejdssted

Location København