It-sik­ker­heds­spe­ci­a­list til Ope­ra­tio­nel Sikkerhed i Region Midt

Vil du være med til at sikre og styrke it-sikkerheden i sundhedssektoren i Danmarks 2. største region? Kan du give os kompetent sparring om it-sikkerhed og tekniske løsninger i vores sikkerhedsteam? Brænder du for begreber som threat hunting, IT forensics, og sårbarhedsscanninger? Og ønsker du et job, hvor dit bidrag er til gavn for hospitaler og patienter? Så læs videre her.

Stillingen er en spændende og nyoprettet stilling i Operationel Sikkerhed i vores It-drift, hvor du skal være med til at forme og opbygge en fagligt stærk SOC-funktion, der skal øge it–sikkerheden for regionen og hospitalerne. SOC-funktionen er en virtuel organisering, der er forankret i hele It-afdelingen.

Du kommer til at indgå i et team med 4 engagerede kolleger, hvor vi dagligt samarbejder om opgaveløsningen og deler vores viden med hinanden. Vi har en hverdag med et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en it-organisation, som fokuserer stærkt på både de faglige kompetencer og evnerne til at samarbejde.

Dine væsentligste opgaver bliver at:

  • Customisere og forvalte SIEM-værktøj (LogPoint) samt opsamle logs
  • Udarbejde og forvalte sikkerheds use cases samt relevante detekteringer i samarbejde med Sikkerhedsfunktionen og It-drifts domæneområder
  • Arbejde med sårbarhedsscanninger i Qualys
  • Opsætte overvågningsalarmer og overdrage til 24/7-overvågningsfunktionen
  • Indgå i sikkerhedsresponsteamet og i It-drifts operationelle sikkerhedsteam
  • Samarbejde med og have snitflader til ekstern SAC-funktion og ekstern Incident Response
  • Kombinere din tekniske viden med dine kommunikative evner

Hvem er du?

Du kommer i kontakt med mange forskellige fagligheder og kolleger, når du skal udføre dine opgaver. Du formår derfor at kommunikere med forskellige interessenter og inddrager gerne dine kollegers kompetencer, fordi du ved, hvor vigtigt det er for opgaveløsningen og din egen udvikling. Vi forventer, at du er analytisk og systematisk, så du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og finde nogle gode løsninger.

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse eller en it-teknisk baggrund – du har relevante certificeringer eller mod på at få dem. Du er skarp i SIEM-værktøjer og har gerne erfaring med Logpoint. Vi forventer, at du har nogle års erfaring og vil kunne tilføre os viden gennem din tidligere opnåede erfaring.

Det bliver du en del af

Vi er en åben organisation, der spænder fra økonomi-folk og it-udviklere til it-supportere, så der er i den grad plads til forskelligheder hos os. Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

It-drifts ca. 100 medarbejdere har ansvaret for stabil og sikker drift af alle regionens it-løsninger 24/7. I Operationel Sikkerhed bliver du en del af et område, hvor vi værdsætter en god omgangstone og en faglig og kompetent indstilling til opgaveløsningen.

Work-life balance

Vi har stor fokus på trivsel, arbejdsglæde og work-life balance i It-afdelingen. Fleksible arbejdsrammer giver dig indflydelse på din arbejdstilrettelæggelse og mulighed for at veksle mellem at arbejde hjemme og på kontoret. I It har vi tillid til hinanden, og vi tager medansvar for at levere en sikker og stærk performance, til gavn for borgere, patienter og ansatte i Region Midtjylland.

Onboarding og udvikling

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland.

Vi arbejder med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder, så du og din leder hele tiden har fokus på din trivsel og udvikling.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jakob Illum på tlf. 2130 5859 eller pr mail. jakill@rm.dk

Send din ansøgning senest den 8. august 2021. Vi regner med at holde samtaler den 18. august 2021, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 22. juli 2021

Arbejdssted

Location Aarhus