Kraftva­er­ks nye Cloud DevOps Engineer


Kraftvaerks Cloud managed hosting-afdeling søger en ny kollega til stillingen som Cloud DevOps Engineer i vores afdeling i København. Kunne du tænke dig at blive en del af en afdeling i vækst, der blandt andet har ansvar for driften af en række kunders Cloud-infrastruktur? Så læs videre her.

Hos Kraftvaerk er vores primære fokus digital forretningsudvikling, og indenfor denne ret brede definition leverer vi rådgivning, udvikling af koncepter, og implementering af forskellige web- og IT-løsninger, der er blandt de bedste på markedet. For netop dét er Kraftvaerk en anerkendt og værdsat samarbejdspartner.

I teamet arbejdes der med kundernes cloud-løsninger og her har vi fokus på at levere høj kvalitet og services gennem automatisering og en forståelse af, hvad der er vores kunders behov. Vi søger derfor efter en Cloud DevOps Engineer, der motivers af et højt tempo, og som sammen med det eksisterende team kan bidrage til vores voksende forretning.

Den rette kandidat for Kraftvaerk er dig, der har en omfattende erfaring med at etablere og administrere moderne cloud-infrastruktur. Som DevOps ’Best in Class’ bidrager du med at øge produktivitet ved at sikre, at vores kunders it-systemer kører effektivt.

Vi forestiller os, at du har erfaring med IaC i TerraForm samt automatisering i Azure. Du bør have bred erfaring med AD, AAD, IaaS, PaaS, SQL, Web Apps, Netværk og Security mv. Herunder finder du et udsnit af de opgaver, der vil være dine og teamets.

Dine opgaver

 • Design, konfiguration og ændringer af Cloud-infrastruktur
 • Automatisering i Azure
 • Monitorering proaktiv problemløsning og opfølgning på Cloud-løsninger
 • Incident handling og fokus på reduktion af incidents
 • Sikre og overholde aftalte kundespecifikke Governance-politikker

Hvem er du?

 • 1-2 års erfaring fra lignende stilling
 • Har en relevant uddannelse som f.eks. datatekniker med speciale i infrastruktur
 • Du har erfaring med automatisering i Azure
 • Du har relevante Azure-certificeringer, hvis ikke vil du få dem gennem din ansættelse hos os
 • Har erfaring med at servicere Enterprise-kunder med komplekse og forretningskritiske it-løsninger
 • Kendskab til Kubernetes/Docker, JIRA og Azure DevOps CI/CD, samt AWS er det en fordel
 • Flydende i engelsk – både skriftligt og mundtligt

Dine personlige kompetencer

Som person værdsætter du det tempofyldte og energiske arbejdsmiljø. Gennem god planlægning og hurtige leverancer sikre du overblik og omhyggelighed, og dermed bliver hverdagen mindre hektisk og mere struktureret. Du er detaljeret og realistisk i dine løsninger og som den opstarter du er, bliver du også ganske selvkørende i hverdagen. Du bidrager til den diplomatiske og konstruktive dialog og evner at tage de rigtige beslutninger. Alene eller i samarbejde med teamet.

Du er relativt upåvirket af at arbejde under pres og opleves af omverdenen som en person med god grad af udholdenhed. Du er glad der hvor du bidrager til udvikling og værdsætter også det versionerende perspektiv, hvor der tænkes i langsigtet løsninger.

Vi tilbyder

Et pulserende konsulenthus bestående af 140 dedikerede specialister, der med passion, godt håndværk og markedets nyeste teknologier og kompetencer hver dag arbejder med og leverer løsninger og prestigefyldte projekter.

Vi forener skabertrang med stor håndværksmæssig kunnen, og vi lykkes med at tiltrække dygtige kollegaer, fordi vi i tillæg til ambitioner og resultater arbejder fokuseret på at pleje de langvarige relationer – også i forhold til vores medarbejdere.

Vores karrieremodel sikrer, at du som medarbejder kan udvikle dig og præge din fremtid på den korte og den lange bane. I stillingen som Cloud DevOps Engineer tilbyder vi dig løn og ansættelsesforhold, som modsvarer din kvalifikationer.

Om Kraftvaerk:

Kraftvaerk er et internationalt konsulenthus etableret i januar 2004 og har kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes forrest, og vi vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for vores kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for både kunder og for os selv.

I Kraftvaerk er vi stolte af at blive kaldt specialister. Vi er blandt de bedste til digital forretningsudvikling og udvikling af komplekse løsninger. Vi fokuserer på at udvikle os indenfor områder, der kan tilføre projekter og vores kunder værdi, og vi er stolte af at være kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jacob Dalgaard
jacob.dalgaard@kraftvaerk.com
Mobil: +45 26 32 64 85

Gem job

Kraftvaerk A/S
Publiceret: 6. september 2021

Arbejdssted

Location København