IT-Arkitekt til in­ter­na­tio­nal industri 4.0 vækstvirk­som­hed

Bliv en del af Danmarks stærkeste team indenfor automation & industriel IT og vær med til at udvikle nye banebrydende applikationer til Industri 4.0: 

Dit nye job:

Du bliver en del af vores dygtige team af softwareudviklere og vil få ansvar for design og udvikling af industri 4.0 løsninger og MES til automatiseringsprojekter i fremstillingsindustrien.

Som arkitekt har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning. Det betyder, at du skal have en forståelse for vores kunders forskellige systemer og aktivt følge den tekniske udvikling. Som arkitekt er du en naturlig del af pre-salg og de tidlige projektfaser, der vedrører analyse og design, ligesom du indgår i udviklingsarbejdet og idriftssættelse hos kunden.

Vi udvikler vores egne softwareprodukter, implementerer markedsledende applikationer og udvikler kundespecifikke IT-løsninger for Au2mates kunder i hele verden. Du kan derfor forvente at opstart og idriftsættelse af løsningerne vil foregå både i ind- og udland. Vi stræber efter at være førende indenfor vores felt og udfordrer derfor teknologien og os selv for at levere de bedste løsninger. Vi er en 100% vidensbaseret virksomhed og har derfor fokus på vidensdeling og på, at du udvikler dig fagligt og får mulighed for at udnytte dit fulde potentiale.

Dine personlige og faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du som person er positive, initiativrig og kommunikerer naturligt med kunder og kollegaer. Vi søger en profil med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at udvikle og implementere nye spændende løsninger. Du er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret, tager naturligt lederskab og formår at bevare overblikket i pressede situationer.

Af uddannelse er du ingeniør, datalog eller har anden relevant teknisk baggrund.

Du har:

  • Erfaring design og teknisk styring af med IT-udviklingsprojekter og/eller implementeringsprojekter
  • Erfaring med systemarkitektur og udviklingsmetoder
  • Har du erfaring med pre-salgsarbejde og teknisk rådgivning til kunder er det en fordel
  • Har du erfaring med fremstillingsindustrien, Industri 4.0, MES eller design iht. S88/S95 standarden er det en fordel

Du behersker dansk/norsk, engelsk og gerne tysk

Au2mate A/S tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau. Nøgleordene i forbindelse med det daglige arbejde er frihed og indflydelse under ansvar, uformel omgangstone, hvor humoristisk sans ej er en ulempe samt gode arbejdsforhold. Jobbet udføres på vores adresse i Silkeborg. Au2mate tilbyder attraktiv løn, der matcher dine kvalifikationer samt pensionsordning og bonus.

Ansøgning:

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Peter Schrøder fra Human Skills på tlf. 6119 9916. Send motiveret ansøgning og CV til info@humanskills.dk.

Au2mate leverer automation og industriel IT til mejeriindustrien samt beslægtede industrier i ind- og udland. Au2mates systemer bygger på platforme fra de førende leverandører af PLC/SCADA/MES systemer og er designet i nøje overensstemmelse med den enkelte kundes ønsker og behov. Au2mate arbejder internationalt og projektorienteret efter førende normer og metoder. Udover hovedkontoret i Silkeborg har Au2mate afdelinger i Odense, Hillerød, Dubai, Sverige, Norge, Tyskalnd, England, Portugal, Frankrig & Australien. Mere info tilgængelig på www.au2mate.com.

Gem job

Human Skills søger for Au2mate
Publiceret: 17. september 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg