Atlassian spe­ci­a­li­ster i PET

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

I PET værner vi om Danmark og vores fælles samfund. Det er en mangeartet opgave og stiller store krav til vores dygtighed og dedikation. Det betyder, at der ligeledes stilles høje krav til vores it-understøttelse, hvor vi har store ambitioner, og hvor vi er i fuld gang med at udbygge og styrke organisationen. Opgaven er spændende og vigtig – og du kan være med.

Vi tilbyder en central rolle i den fortsatte digitalisering af Politiets Efterretningstjeneste som Atlassian specialist. Som Atlassian specialist bliver du en del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at udvikle og forbedre sikkerheden og trygheden i Danmark.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du bliver primær ansvarlig for vores Atlassian løsninger, der understøtter en lang række af vores kerneprocesser. Her kommer du til at arbejde sammen med kolleger fra hele organisationen for at udvikle og forbedre forretningsgange mv. De primære arbejdsopgaver er:

  • Vedligeholdelse og videreudvikling af PET’s Atlassian løsninger
  • Analyse og forbedring af processer og forretningsgange
  • Analyse af tekniske problemstillinger og identifikation af løsninger
  • Administration af Atlassian produktporteføljen

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig

Du har mindst 1-2 års erfaring med konfiguration af Atlassian produkter blandt andet JIRA. Derudover forventer vi, at du:

  • har erfaring med at omsætte processer til Atlassian løsninger
  • har evnen til at formidle tekniske løsninger på brugerniveau
  • tager ansvar for kvaliteten af både egne og teamets leverancer, så de svarer til brugernes behov og forventninger.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat d. 1.11.21.

Du ansættes efter gældende relevant overenskomst. Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse på følgende link:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/AtlassianStillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 på 40 22 54 48 for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 23. august 2021

Gem job

Rigspolitiet (PET)
Publiceret: 23. juli 2021

Arbejdssted

Location Søborg