Linux DevOps spe­ci­a­li­ster i PET

 

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

I PET værner vi om Danmark og vores fælles samfund. Det er en mangeartet opgave og stiller store krav til vores dygtighed og dedikation. Det betyder, at der ligeledes stilles høje krav til vores it-understøttelse, hvor vi har store ambitioner, og hvor vi er i fuld gang med at udbygge og styrke organisationen. Opgaven er spændende og vigtig – og du kan være med.

Vi tilbyder en central rolle i at sikre et robust, stabilt og sikkert digitalt fundament for Politiets Efterretningstjeneste. Som Linux DevOps specialist i PET, bliver du en del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at bevare og forbedre sikkerheden og trygheden i Danmark.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med brugere, eksterne specialister og dine kolleger i center for Digitalisering og IT. Du anvender dine stærke kompetencer inden for Linux operations i tæt samarbejde med dit systemteam om sikker drift, vedligeholdelse og videreudvikling af nogle af PET’s mest centrale systemer. Du vil derudover have et tæt samarbejde med it-projektledere, forretningsanalytikere it-arkitekter mv.

Nedenstående opsummerer de vigtigste opgaver:

  • Sikker drift og udvikling af større forretningskritisk Linux-baseret it-system
  • Håndtering af releases & changes
  • 2nd level support på systemer
  • Analyse af tekniske problemer.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig

Du har mindst 3 års erfaring med Ops af større Linux-baserede it-systemer og forretningskritisk it-infrastruktur i virtualiserede miljøer, herunder sikring af high availability og performanceoptimering.

Derudover forventer vi, at du

  • har mindst 1-2 års erfaring med shell, perl, python scripting og andre gængse metoder og værktøjer.
  • er god til at analyserer tekniske problemer bl.a. ved brug af tcpdump, dmesg, logs mv. - og til at løse problemerne med fokus på brugernes behov
  • har et godt kendskab til agile metoder og ITIL, herunder særligt incident- og change management processer og værktøjer
  • sætter en stolthed i dine leverancer og leverer kvalitet.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat d. 1.11.21.

Du ansættes efter gældende relevant overenskomst. Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse på følgende link:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/LinuxDevOpsspecialiserStillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 på 40225448 for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 25. august 2021

Gem job

Rigspolitiet (PET)
Publiceret: 23. juli 2021

Arbejdssted

Location Søborg