Microsoft Systemad­mi­ni­stra­tor med speciale i Exchange


Vil du være med til at sikre drift og udvikling af RUC’s Exchange-miljø og bidrage til driften og udviklingen af deres Windows miljø, både on prem og i Cloud?

RUC Digital

Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller pt. 45 fuldtidsansatte medarbejdere. De varetager digitalisering, IT-drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration, til Roskilde Universitets studerende og ansatte. I RUC Digital har de en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. Der lægges stor vægt på at have et fagligt skarpt og et inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende driftsopgaver og projekter inden for en bred vifte af digitaliserings-, IT-drift- og udviklingsprojekter.

Arbejdsopgaver

De primære opgave er på kort sigt at sikre driften af Exchange 2016 on-prem, som efterfølgende skal migreres til Exchange Online (O365). Da flere systemer endnu ikke understøtter O365, migreres der i flere tempi.

Ud over selve Exchange-driften, er RUC Digital i gang med at opbygge Cloud-løsninger og analysere på om og hvordan eksisterende løsninger evt. kan migreres til cloud. Derudover har RUC Digital en del legacy-systemer, som ikke følger gængse standarder, hvor du skal være i stand til at forstå og bearbejde de udfordringer det evt. kan give.

Som Exchange og Windows administrator skal du bl.a.:

 • Primært medvirke til at sikre stabil og sikker drift for RUC.
 • Fejlsøge, vedligeholde, administrere og optimere Exchange platformen
 • Medvirke til at monitorere og automatisere Exchange og AD bruger integrationer.
 • Standardisere og effektivisere arbejdsgange for IT-driften.

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du har;

 • Du har flere års erfaring med Exchange on-prem, Exchange Online og MS Windows-drift
 • Du kan navigere i en kompliceret MS-infrastruktur
 • Du har godt kendskab til Active Directory og PKI-infrastruktur
 • Solid powershell-erfaring
 • Kendskab til Azure Infrastructure
 • Kendskab til Virtualisering (VMware, Azure)
 • Du kan udarbejde og vedligeholde teknisk dokumentation på dansk
 • Har erfaring med ITIL-processerne og procesdrevet sagshåndtering

Vores ønsker til den rette kandidat

Hvis du skal matche driftsteamet er du først og fremmest dygtig til Exchange-administration, en god Windows-administrator og har erfaring med at fejlsøge i en kompliceret infrastruktur. Derudover har du erfaring med at indgå i projekter som teknisk ressource og kan være bindeled til eksterne leverandører og kunder.

Vi lægger desuden vægt på, at du har en serviceminded natur, er innovativ, selvkørende og struktureret, og arbejder godt også i stressede situationer. Det er samtidig vigtigt, at du forstår vigtigheden af service, tilgængelighed og rapportering - og at du samtidig kan formulere dig klart i skrift og tale.

RUC Digital tilbyder

Her tilbydes spændende og udviklende arbejdsopgaver i en virksomhed med engagerede og dygtige kolleger. Derudover er det en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med flextid og 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. RUC tilbyder meget gode muligheder for videreuddannelse indenfor fagområdet i form af eksterne kurser og konferencer.

Ansættelsessamtaler og test

Vi afholder samtale i september. Ansættelsessamtalerne vil som udgangspunkt foregå fysisk på Roskilde Universitet, men det vil være muligt at afholde virtuelle ansættelsessamtaler, såfremt du måtte være forhindret i at møde op.

Kandidater der går videre til 2. samtale skal være indstillet på at få foretaget en personlighedstest. Testen sker i samarbejde med Sara Juhl hos Bloom, som ligeledes assisterer RUC Digital i rekrutteringsprocessen.

Vi i Bloom vurderer ansøgninger løbende og vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt - du klikker blot på 'Søg jobbet her' feltet.

Ansøgningsfristen er 16. august 2021.

Mere information om jobbet

Du er velkommen til at kontakte Sara Juhl fra Bloom på (+45) 2086 0865 eller sj@bloom.dk.

Gem job

Bloom
Publiceret: 26. juli 2021

Arbejdssted

Location Roskilde