It-sik­ker­heds­spe­ci­a­list med interesse for netværk


Vi søger dig, som er teknologisk velfunderet i sikkerhed og brænder for at sikre stabil drift af politiets netværk og sikkerhedsløsninger, og som ønsker opgaver, der spænder bredt fra forebyggende drift til projektopgaver med design og implementering.

Om jobbet

Som vores nye it-sikkerhedsspecialist i Netværkssektionen, vil du få en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du kommer til at varetage professionel drift, udføre netværks- og protokolanalyser samt vedligehold og udvikling af politiets sikkerhedskompleks ofte i projektregi.

Der er kontinuerligt brug for nytænkning i politiet med hensyn til sikkerhedsløsninger og det er vores ansvar, at disse løsninger til enhver tid er fuldstændig up-to-date og veldokumenterede.

En vigtig del af sektionens funktion er, at agere tovholder på kritiske sager, som eskaleres til andre afdelinger i Koncern IT eller til eksterne leverandører. En del af din funktion er at bidrage i samarbejdet med både de interne og eksterne leverandører.

Netværkssektionen er en del af politiets Koncern IT. Sektionen er inddelt i 4 teams, som består af 16 kompetente og engagerede medarbejdere, der alle har forskellige fagspecifikke baggrunde. Du kommer specifikt til at indgå i et dedikeret team af 3 andre sikkerhedsspecialister, hvis primære arbejdsopgaver omhandler ansvaret for vedligeholdelse af det helt centrale sikkerhedskompleks herunder integration til eksisterende systemer samt implementering af nye systemer. Sektionen er vigtig og vi arbejder tæt sammen med øvrige kolleger i hele Koncern IT.

Vores forventninger til dig

Du kan være uddannet datatekniker eller lignende, men det vigtigste er, hvilke arbejdsopgaver du tidligere har haft, og vi forventer at du har minimum 3-5 års praktisk erfaring og dermed en grundlæggende viden om netværk og om hvordan man bygger sikkerhed ind i netværket. Derudover evner du, at arbejde med teknisk sikkerhedsanalyse af nye projekter inden de bliver implementeret og du kan gennemskue de sikkerhedsmæssige konsekvenser af designs.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med flere af følgende produkter / teknologier:

  • Cisco firewalls
  • Check Point firewalls
  • Citrix Netscaler
  • IPS / IDS
  • Web Application Firewall
  • Webproxy
  • Mailsikkerhed

Vi arbejder på den teknologiske sikkerhedsfront, hvorfor det er vigtigt, at du evner at tænke nyt, kreativt og ud af boksen. Du brænder for at sætte dig ind i ny teknologi og viden, hvorfor du naturligt holder dig opdateret på de nyeste teknologier, programmer og trusler
Som person trives du med at arbejde i et højt fagligt miljø. Du evner at kommunikere konstruktivt på tværs af forskellige faggrupper og formår at skabe samt opretholde gode relationer på tværs af organisationen. Du har forståelse for og evner at dokumentere implementerede netværks- og sikkerhedsløsninger. Derudover arbejder du struktureret og planlægger, prioritere og administrerer egne arbejdsopgaver.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thomas Guvad på 30 58 38 20 i tidsrummet 8-12 på hverdage. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 23. august 2021.

Om Rigspolitiet

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Gem job

Rigspolitiet
Publiceret: 26. juli 2021

Arbejdssted

Location Hvidovre