Senior Pro­jektleder


TietoEVRY fortsætter digitaliseringen af offentlige og private virksomheder og er i rivende vækst. Vores team har travlt, og vi søger derfor en erfaren Projektleder.  Brænder du for digitalisering, projekt- og programledelse, og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder – så kig nærmere her.

Du er en erfaren projekt- eller programleder (senior niveau) med en stærk kommerciel og kontraktuel forståelse, og har succesfuldt arbejdet med implementering af forretningsnære IT-løsninger fra leverandørsiden. Du motiveres af at opnå gode kunderelationer og høj kundetilfredshed, og trives i spændingsfeltet mellem den daglige leverancestyring, økonomi- og kontraktstyring, og den langsigtede forankring af kundeplaner og kundeudvikling. Du tilbydes en ledende rolle i et stærkt leveranceteam, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes med teamet præger hverdagen.

TietoEVRY leverer digitaliseringsløsninger til offentlige og private virksomheder, og som projektleder i TietoEVRY vil du blive tilknyttet forretningsenheden Public 360°, Nordens ledende leverandør af løsninger indenfor digital sags- og dokumenthåndtering (ESDH). Vi er godt 350 medarbejdere i Public 360°, heraf ca 50 i Danmark, og vi har over 700 kunder i Norden. TietoEVRY er en ledende software- og servicevirksomhed med 24.000 medarbejdere i mere end 20 lande. Læs mere om TietoEVRY og Public 360° her.

Opgaver og ansvar

 • Du får en ledende rolle med leverancestyring for en portefølje af vores kunder, hovedsageligt offentlige myndigheder, som du skal servicere indenfor eget leveranceteam (8-12 konsulenter).
 • Du varetager den samlede forvaltning af vores kontraktlige engagement for dine kunder, herunder den daglig projektledelse og løbende leverancestyring, herunder planlægning, risikohåndtering, statusrapportering, økonomisk opfølgning og fakturering, m.m.
 • Du skal sikre en proaktiv og konstruktiv dialog med dine kunder, og i samarbejde med den kundeansvarlige sælger i vores salgsafdeling bygger du en tæt relation til dine kunder og deres beslutningstagere. Du indgår og bidrager aktivt i salgsarbejdet på dine kunder, med ansvar for leverancebeskrivelser og estimering. Du kan ligeledes indgå i udbudsarbejde ved offentlige udbud.
 • Herudover deltager du aktivt i vores løbende metodearbejde og kompetenceudvikling i Tieto.

Kvalifikationer

 • Du er resultatorienteret, proaktiv og vedholdende, og sætter en ære i at overholde deadlines. Du er samtidig struktureret, analytisk og systematisk af natur.
 • Du har erfaring med både aftaleindgåelse og forhandling, ledelse af projektleverancer og udvikling af kundeforholdet fra en tilsvarende konsulentstilling indenfor it-branchen. Erfaring med offentlige udbudsprocesser og kontraktformer såsom SKI, K02 eller lign. er en klar fordel.
 • Du har en relevant videregående kommerciel uddannelse (kandidat eller master niveau), og har en formel projekt-/programleder uddannelse/-certificering, såsom IPMA, PMI, MSP, samt Prince2/Prince2 Agile. ITIL er ligeledes en fordel.
 • Du behersker dansk og engelsk, både i skrift og tale, på højt niveau.

Vi tilbyder

 • Et spændende arbejdsmiljø som præges af engagement og dygtige medarbejdere
 • Udfordrende arbejdsopgaver, med gode udviklings- og karrieremuligheder
 • Konkurrencedygtige ansættelsesvilkår
 • Hyggeligt arbejdsmiljø i lyse og venlige lokaler i Holte

Vi søger de bedste i branchen – og hos os vil du være en del af et professionelt team med fokus på vækst og udvikling. Vi er ihærdige og professionelle, med plads til smil, humor og god stemning.

Gem job

TietoEVRY
Publiceret: 5 October 2021

Arbejdssted

Location Holte