Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren Java-udvikler til IT-kon­su­lent­hus i solid vækst

”Du bliver en del af et team, hvor du får taletid og bliver hørt. Vi er rigtig gode til at bruge vores kompetencer på tværs i teamet og udvikle forretningskritiske IT-løsninger, der ikke er set magen til andre steder,” fortæller udvikler Nicolai.

  • Har du det bedst med at være med i hele udviklingsprocessen fra design til release?
  • Vil du arbejde på spændende integrationsprojekter og skabe løsninger af høj kvalitet samt med stor forretningsværdi i samarbejde med kunden?
  • Har du lyst til at designe og udvikle nye systemer samt være problemknuser i forbindelse med vedligeholdelse af kørende systemer?

Gazellevirksomhed i solid vækst

Process Factory er en strategisk IT-udviklingspartner og specialist i at digitalisere og automatisere forretningsprocesser. Vi gør det muligt for forsikringsbranchen at tage nye teknologiske muligheder i brug hurtigere og mere effektivt. Det gør vi gennem praksisnære, effektive og agile IT-projekter, som gør det muligt for Process Factorys kunder at realisere gevinsterne ved deres digitale strategi.

Læs mere om os på vores hjemmeside her.

En vigtig rolle med tæt kundekontakt og udvikling i fokus

Som erfaren udvikler er du med til at omsætte forsikringsbranchens digitaliseringsvision til konkrete resultater, der skaber plads til gode kundeoplevelser. Målet er, at vores kunder oplever hurtigere, skalerbare, robuste og mere effektive processer, som frigør resurser til den gode kundeoplevelse.

Du er derfor en vigtig brik i arbejdet med at udvikle værdiskabende IT-løsninger til forsikringsbranchen og dens samarbejdspartnere.

Mere konkret kommer du til at:

  • kode og udvikle daglige opgaver og projekter, typisk integrations- og automationsløsninger i tæt kontakt med kunderne og vores forretningskonsulenter/projektledere
  • vedligeholde og videreudvikle vores serviceaftaler
  • håndtere vores softwareserviceprodukter, som vi produktudvikler.

”Du skal have evnen til at sætte dig ind i kundernes problemstillinger, også selvom det er inden for en forretning eller branche, du ikke er bekendt med. Generelt er vi gode til at sparre med hinanden om mulige løsninger og teknologi.” – Nicolai

Stillingen giver dig mange muligheder for på sigt at arbejde med teknologier, som du selv byder ind med, og som passer i forhold til kundernes problemstillinger. Lige nu beskæftiger vi os blandt andet med: Java, Spring, SOAP, REST web-services, DevOps, Docker, TIA, database, sikkerhed, React, JavaScript, PostgreSQL, MSSQL, Oracle, Camel, Git, Jira og SonarQube.

Her er vi alle stjerner – både de nyuddannede og erfarne kolleger

Dagligdagen er dynamisk med skiftende udviklingsprojekter. Derudover har vi en række systemer, som vi vedligeholder og videreudvikler for vores kunder. Sammen tilrettelægger vi dine opgaver og projekter alt efter dine kompetencer og ambition. Du har selv stor indflydelse på din hverdag og er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Ydermere er det vigtigt for os, at vi er tillidsfulde, troværdige og ærlige i vores arbejde med mange forskellige kunder.

”Vi er 8 udviklere, 4 forretningskonsulenter/projektledere samt en bogholder, og vi arbejder efter agile principper. Fælles for os er, at vi arbejder målrettet for at være den foretrukne IT-udviklingspartner for forsikringsselskaber i hele Danmark, og så gør det heller ikke noget, at vi har det rigtig godt sammen.” – Nicolai

Erfaren problemknuser med ambitioner

  • Du har minimum 5 års erfaring med Java, Spring og webservices.
  • Du er nysgerrig og hurtig til at lære nye sprog og teknologier, og du trives med kundekontakt.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du en holdspiller, der er god til at samarbejde, og du bidrager positivt og konstruktivt til teamånden. Du er god til at administrere frihed under ansvar og kan lide at have hænderne i det daglige kodnings- og udviklingsarbejde, ligesom du ønsker at udvikle dine kompetencer.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 7245 9147. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Mette Markussen

Tlf. +45 72 45 91 47

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 1. september 2021

Arbejdssted

Location Frederiksberg