Ap­pli­ka­tions­sup­por­ter


Grundet intern opkvalificering, søger vi en ny problemknuser med erfaring og flair for både IT og kundeservice.
Vi er en organisation i udvikling og søger en applikationssupporter til at styrke vores supportteam, som sigter efter at yde den bedste service i branchen.

Dine arbejdsopgaver

Som applikationssupporter kommer du primært til at sidde i vores afdeling i Holte, hvor du i samarbejde med resten af supportteamet og i tæt samarbejde med udviklingsteamet vil varetage forskellige support-opgaver. Opgaverne er mangeartede – fra telefon/e-mailsupport hvor kundens spørgsmål hurtigt kan afklares, til mere komplekse sager, hvor kunden beder om hjælp til ændret opsætning eller hvor der er behov for at genskabe scenarier i vores udviklingsmiljø for at kunne dokumentere og koordinere udviklingsopgaver med udviklingsteamet. Support-opgaverne kræver omfattende indsigt i vore systemer, og du vil i de første måneder af ansættelsen i høj grad skulle beskæftige dig med at lære systemets mange parametre og konfigurationsmuligheder at kende. Teamet afholder også kurser og workshops for vores kunder, som du også vil blive en del af. Vi løser alle mulige (og til tider næsten umulige) opgaver for vores kunder, så 2 dage er sjældent ens. Da der kan være opgaver, der løses på kundens adresse, er det et krav, at du har kørekort til personbil.

Dine kvalifikationer:

Vi forestiller os at du tidligere har arbejdet med applikationssupport, systemudvikling eller som teknisk supporter, men det vigtigste for os er, at du har en systematisk og analytisk tilgang til opgaver, besidder teknisk flair og brænder for at yde en god service.

Derudover ser vi gerne at du besidder følgende kvaliteter:

 • Du evner og har lyst til hurtigt og effektivt at sætte dig ind i et omfattende parameterstyret system med mange kundespecifikke konfigurationsmuligheder
 • Du kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger, og stiller gerne spørgsmål for bedre at forstå
 • Du har teknisk forståelse og er klar til at kigge ind i teknikken og logikken bag et IT-system, og du forstår dig på logs, data og søgning i en SQL database
 • Du har muligvis erfaring med eller kendskab til ASP Classic, VB6, C# og/eller .Net

På den personlige side søger vi en kollega der:

 • Er imødekommende, initiativrig og serviceminded
 • Kan bevare overblik og bibeholde et højt kvalitetsniveau, også når det går stærkt
 • Er flydende i skrift og tale på dansk og kan arbejde på engelsk både mundtligt og skriftligt, da vi supporterer både dansk- og engelsktalende kunder
 • Har kørekort til personbil

Globus Data tilbyder:

I Globus Data tilbyder vi dig en spændende og udviklende hverdag hvor du altid vil have flere opgaver på hånden. 
Globus Data leverer og supporterer bookingsystemer til en bred vifte af kunder der hovedsageligt driver idræts- og eventfaciliteter.

Vi er en lille virksomhed med stor berøringsflade og mange forskelligartede opgaver. Der vil derfor være rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og med tiden påtage dig nye ansvarsområder. Vi ser gerne at du på sigt ikke bare kan supportere vores system, men også tage del i den fortsatte udvikling af produktet.

Vi holder til i Holte og Horsens, på kontoret i Holte vil du blive en del af et team med 3 kolleger. Herudover tilbyder vi pensionsordning, frugt- og frokostordning. Da vi er en lille virksomhed, vil du referere direkte til direktionen.

Anden information

 • START: Hurtigst muligt
 • OMFANG: Fuld tid – normaltid 08:30 – 16:30 incl. frokost. Flextid efter aftale.
 • LØN: Fast løn, efter kvalifikationer
 • STED: Holte

Interesseret?

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt Brian Lindharth eller Jacob Dahl på tlf. 4542 5688.
Send ansøgning og CV til job@globusdata.dk senest d. 15-09-2021.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Gem job

Globus Data ApS
Publiceret: 6. september 2021

Arbejdssted

Location Holte