Erfaren Sa­les­for­ce Developer


I Netcompany Application Services er vores Salesforce aktiviteter i rivende udvikling vi søger derfor flere folk med kendskab til Salesforce, der kan hjælpe til med at berige og løfte Salesforce løsninger hos vores kunder. 

Så har du erfaring som udvikler, administrator, arkitekt el.lign. i kontekst af Salesforce?

Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

  • Vil du fortsætte din karriere hos et af Danmarks dygtigste IT-konsulenthuse, hvor du får fantastiske udviklingsmuligheder og arbejder på nogle af de mest betydningsfulde IT-projekter i Danmark?
  • Og kan du se dig selv blandt exceptionelle kolleger? 

”Det er den ekstremt høje faglighed, de mange forskellige projekter og de dygtige kolleger, der gør det interessant for mig. Her specialiserer jeg mig inden for flere forskellige områder,” fortæller 33-årige Mikkel, Developer i Netcompany og uddannet diplomingeniør.

Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed

Hos Netcompany bliver du en del af Danmarks dygtigste IT-konsulenthus. Netcompany er gået fra start up i 2000 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi har rundet mere end 3.000 medarbejdere, er vi stolte af, at vi har bevaret en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden. Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele og effektiviseringer ved udnyttelse af den nyeste teknologi. Vores fokusområder er forretningsapplikationer, portaler og systemintegration, systemforvaltning og drift, leveret on-location såvel som i skyen.

Høj faglighed som karrierevej

Netcompanys Application Services består af mere end 150 dygtige medarbejdere, der arbejder med videreudvikling, vedligeholdelse og support af vores kunders eksisterende løsninger. Det indebærer bl.a.: 

  • CRM systemer for både store og små kunder inden for både den private og offentlige sektor
  • Salesforce CRM med understøttelse af både Service, Commerce og Social Media
  • Leverance af nye features til forretningens kritiske løsninger gennem projekter og releases

Som medlem af vores Salesforce team bliver du en del af en enestående gruppe af talentfulde og veluddannede IT-professionelle, der arbejder dedikeret med at udvikle løsninger baseret på Salesforce. Vi har mange forskellige typer løsninger og dækker blandt andet Sales & Service Cloud, Community Cloud, Social studio, Marketing cloud og Commerce Cloud. 

Du kommer til at arbejde med mange typer løsninger, hos mange typer kunder, alle centreret omkring Salesforce platformen. Derudover er der mulighed for at komme til at arbejde med .NET, Java, SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL-server, Sitecore, EPiServer o.lign.

Erfarne developer med ambitioner og lyst til faglige udfordringer

Du har et par års erfaring med Salesforce, og du ser det som en god udfordring at have et job, hvor dialogen omkring teknologi og forretningsprocesser foregår på et højt niveau både med kolleger og kunder.  

Vi forestiller os at du har en god erfaring med Salesforce som platform, de forskellige moduler, fx Service Cloud, Marketing Cloud, Social Studio og Conga, gerne fra en forretningsmæssig vinkel.

Derudover er det en fordel at du kan nikke ja til nogle af nedenstående punkter

  • Best practice Salesforce udvikling og konfiguration, inkl. Process Builders, Flows og sikkerhed
  • Erfaring med Apex (incl. Triggers), Lightning udvikling, SOQL
  • Udviklingserfaring med andre programmeringssprog, fx C#/.NET/Java

Du trives med at tegne løsningerne i samarbejde med kunderne, drive udviklingen samt sikre kvaliteten i vores leverance. 

Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som enten IT-diplomingeniør, bachelor i softwareudvikling eller lignende.  
Du er hurtig til at sætte dig ind i nye teknologier og forretningsområder, og du er flydende på dansk i skrift og tale.  

”Når jeg taler med kunderne, er samtalen med udgangspunkt i min faglighed som developer, så derfor blev jeg hurtigt god til kundekontakt. Og så skal du egentlig bare være kreativ inden for dit fag og kunne levere de geniale løsninger til kunderne. Fremtiden er teknologi og digitalisering. Her arbejder du med fremtiden. Jeg er overbevist om, at du bliver rigtig glad for det her,” slutter Mikkel.

Et unikt socialt miljø og stærkt fællesskab

Vi vægter det sociale meget højt og tager sjov meget alvorligt – faktisk mere end noget andet sted i branchen. Efter arbejde kan du derfor udfordre dine kolleger i vores sportsklubber eller fejre jeres løsninger til projektarrangementer og sammen få oplevelser ud over det sædvanlige.

Er du klar til solide udfordringer?

Din ansøgning, cv og karakterbevis skal uploades til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job