Softwa­re­ud­vik­ler til udvikling af avan­ce­re­de in­ve­ste­rings­løs­nin­ger


Er du en skarp udvikler med interesse for investering, som brænder for at udvikle software af højeste kvalitet? Du har her muligheden for at komme til at udvikle innovative investeringsløsninger på en moderne teknologistak til bankens allermest engagerede investeringskunder.

Om jobbet

I samarbejde med teamets (vi kalder dem squads) øvrige softwareudviklere og forretningsudviklere er du med til at udvikle avancerede investeringsløsninger til både vores nye mobilbank samt interne løsninger til investeringsrådgivning. Udviklingen er strategisk vigtig for Jyske Banks position i markedet på investeringsområdet, og har derfor stor ledelsesmæssig attention og opbakning.

 Du kommer b.la. til at arbejde med:

 • At transformere vores investeringsløsninger fra interne rådgivningssystemer til hybridløsninger, som både muliggør selvbetjeningsløsninger i vores nye mobilbank parallelt med et manuelt rådgivningsspor.
 • Udvikling, deployment og drift af Java-baserede microservices i et containerbaseret OpenShift-miljø (JEE, Helidon).
 • Udvikling og udstilling af RESTful API’er (Apigee, Swagger).
 • Hybrid apps (frontend) til både mobil, tablet og web (Capacitor, Angular, NgRx, NX).
 • Webapplikationer til rådgivning (Angular).
 • Designsystemer (Kirby Design System, Material design).
 • Databaseudvikling (Oracle DB).
 • Automatiseret test (JUnit, Jasmine, Jest).
 • CI/CD (Jenkins, Azure DevOps, Github, Bitbucket).

Udviklingsopgaverne er både selvstændige opgaver, som squadet kan udvikle i egen ret, og udviklingsopgaver, som løses i tæt samarbejde med andre interne squads, Bankdata, og internationale samarbejdspartnere. Squadet har et devops-ansvar – dvs. det er et udviklingssquad, som samtidig har ansvaret for at drifte og forvalte squadets løsninger.

Du bliver en del af et ambitiøst investeringssquad. Vores drivkraft er at skabe selvbetjenings- og rådgivningsløsninger af høj kvalitet, som gør en direkte forskel for bankens kunder og interne brugere. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi lægger vægt på trivsel, faglighed, åbenhed samt samarbejde og sparring på tværs af squadet. Der er stor grad af indflydelse på beslutningerne i de opgaver, vi arbejder med, og vi arbejder kontinuerligt med at optimere vores hverdag.

Afdelingen

Formue og Investering er en udviklingsenhed (en ”tribe”), der dækker over 7 squads. Hvert squad er en selvledende enhed med Scrum Master, Product Owner, forretnings- og softwareudviklere.

Som softwareudvikler er du ligeledes del af et tværgående Chapter (fagligt fællesskab), hvor der er 13 softwareudviklere i alt. Du kommer derfor også til at vidensdele med de andre squads omkring vores produkter og koncepter. Du får derfor en god berøring med, hvad der sker inden for hele fagområdet Investering og Formue.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse inden for softwareudvikling eller har nogle års relevant erfaring indenfor faget. Derudover forventer vi som udgangspunkt, at du har erfaring med ét eller flere high-end programmeringssprog (Java, C# eller et tredje), og at CI/CD, softwaredesign og test-driven development er kendte discipliner for dig.

Du har et stort drive samt høj faglig stolthed, hvor du konstant søger at forbedre kvaliteten af dit arbejde. Desuden vægter det højt, hvis du har interesse for investering, erfaring med microservices, moderne frontend-udvikling eller de teknologier, vi anvender.

Vi forventer at:

 • Du ud over at kode, har lyst til at engagere dig i den forretningskontekst, du bygger systemer til.
 • Du kan se dig selv i hele opgaveprocessen – fra indledende refinement af en user story til den afsluttende test.
 • Du er udpræget holdspiller og arbejder godt både, når du har ansvaret for dine egne opgaver, og når du arbejder tæt sammen med andre om et fælles mål.
 • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet.
 • Du er hjælpsom og kan lide en uformel stemning.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 4. oktober 2021.
Senior HR Partner Karsten Seeberg vil tage sig af din ansøgning. 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Lane Lynggaard
Tribe Lead
lane@jyskebank.dk
89 89 72 76
20 95 19 51

Rasmus Holm Andersen
Chapter Lead, IT-udvikling
roa@jyskebank.dk
89 89 74 48
27 85 21 56

Gem job