Word-Im­ple­men­te­rings­kon­su­lent


Har du en skabelonudvikler gemt i maven, og har du lyst til at arbejde i en dedikeret dokument-virksomhed, der skaber løsninger i og omkring Microsoft Office? Så har vi en spændende stilling til dig!

Omnidocs A/S søger lige nu en engageret kollega, der med sin store interesse for at arbejde i Word kan skabe løsninger for andre virksomheder, så de kan arbejde bedre i Office-pakken.

Omnidocs A/S får hverdagen til at fungere bedre for virksomheder

Som Word-Implementeringskonsulent er din primære arbejdsopgave at skabe værdi for vores kunder ved at hjælpe dem med at forbedre deres brug af Microsoft Office. Det gør du ved at skabe og implementere skabeloner og on-brand-løsninger, heriblandt eksempelvis til korrespondanceskabeloner, årsrapporter, bæredygtighedsrapporter eller rapporter om virksomhedsledelse. Du forstår, at ikke to kunder er ens – og derfor er skabelonerne det heller ikke. Du får desuden mulighed for at deltage i dialogen med kunder til kick-off møder samt være eksperten i afleveringen af projekter.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du blandt andet håndterer følgende opgaver:

  • udvikler skabeloner og laver dokumentløsninger baseret på den enkelte kundes ønsker og behov
  • implementerer opgaver i vores SaaS-værktøjer, hvor kunderne selv kan indsætte tabeller, oprette layouts og meget mere med ganske få museklik.
  • deltager i kundemøder, samarbejdssessioner samt afleveringer med kunden sammen med den pågældende projektleder.

Vi leder efter en kollega, der er dygtig til at arbejde i Microsoft Word. For at få succes i stillingen er det desuden vigtigt, at du har stor forståelse for farvetemaer, typografier, formateringer og arbejdet med skabeloner.

Vi er en dokumentvirksomhed, der dyrker folks talenter – vil du være med?

Når du arbejder hos Omnidocs A/S, bliver du en del af en ambitiøs arbejdsplads, hvor det både skal være sjovt, udfordrende og meningsfuldt at gå på arbejde. Hos os er der plads til udvikling, og du får naturligvis en grundig intern oplæring. Hvis du har lyst, har du også mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter som fodbold, fredagsbarer og udlandsture. Du kommer til at sidde i et team, hvor alle hjælper hinanden. Vi består nemlig af en række hjælpsomme kollegaer, som alle står klar til at tage imod dig. Mange af dem har endda rigtig lang anciennitet – dét er vi ret stolte af.

”Jeg elsker at arbejde i Omnidocs, fordi det giver mig mulighed for at nørde og fordybe mig dagen lang – primært i Word. Og der er ALTID mere at lære. Spændende, udviklende opgaver og gode kolleger, grin og smil kendetegner hverdagen i Omnidocs og i Word-teamet. Gode løsninger skaber glade kunder, og det er særligt tilfredsstillende, når kunderne bliver lige så begejstrede og glade for Word som os i Word-teamet”, Michala Jordy, Implementeringskonsulent, Word-teamet.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • har stor interesse for at arbejde i Word og forståelse for håndtering af dokumenter
  • er struktureret og vant til at have en dataorienteret tilgang til dit arbejde
  • har teknisk flair og lyst til at arbejde i et team med ansvar for egne opgaver
  • brænder for at gøre en forskel for virksomheder ved at skabe og implementere on-brand-løsninger.

Lyder stillingen som noget for dig?

Hvis du drømmer om at blive Word-implementeringskonsulent hos Omnidocs A/S, skal du sende dit CV og ansøgning til os snarest muligt – og inden den 20. september 2021. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Project Manager & Team Leder, Jesper Egon Jensen, jej@omnidocs.com eller Head of People and Culture, Thanya Bryndum Hoff-Lund, thl@omnidocs.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Omnidocs A/S

Omnidocs blev etableret som SkabelonDesign i 2004, og i 2021 ændrede vi vores navn til Omnidocs. I dag er der 70 mennesker på vores kontor i København. Vi udvider i øjeblikket med åbningen af et kontor i New York, som vi deler med Templafy.

Vi har mere end 2.000.000 brugere verden over, og på den globale scene betjener vi kunder som UBS, Novo Nordisk, Maersk, Accenture, EY, PWC, Lincoln Financial Group, Colliers, KPMG, Vestas, Ericsson, Dentons, Carlsberg og Nestlé.

Gem job