Tech Lead søges til visionær virk­som­hed i vækst


Kunne du tænke dig en vigtig rolle, hvor du sammen med teamet skaber en digital platform der gør en stor forskel for brugerne?

SCHØDT udvikler MinEjendom

SCHØDT beskæftiger sig med byggerådgivning og softwareudvikling målrettet boligforeninger. Vi udvikler innovative digitale løsninger med høj fokus på værdiskabelse og UX. Vi har bl.a. udviklet MinEjendom, som er boligforeningens sociale netværk og dokumenthåndtering, samt et værktøj for ejere/bestyrelse til at sikre struktur og kvalitet i arbejdet med bl.a. vedligeholdelse af bygningen. Desuden er vi bag Flatr, som er et moderne ventelistesystem, hvor boligsøgende kan finde og blive skrevet op til attraktive boliger.

Vi har et hyggeligt og agilt arbejdsmiljø på Østerbro med en flad og uformel organisation ledet af Søren Schødt. I 2019 er SCHØDT kåret som ”Børsen Gazelle” og har modtaget prisen for ”Succesvirksomhed 2019”, samt særprisen for ”Digital omstilling”.

Både MinEjendom og Flatr er velfinansierede startup-projekter i hastig vækst, som nu har brug for en fuldtidsansat full-stack udvikler, der kan træde ind i rollen som Tech Lead på vores eksisterende udviklingsteam på samlet 6 personer.

Tech lead samler trådene

Vi søger en erfaren full-stack JavaScript udvikler der kan tage det overordnede tekniske ansvar for videreudvikling af vores backends, samt web og native apps.

Vores backend er skrevet i NodeJS/Express og på nyere projekter benytter vi frameworket NestJS. Vores frontends er skrevet i HTML, css og JavaScript/TypeScript. De nyere projekter benytter React. Den mobile app benytter Flutter. Vi anvender Jira til projektstyringen og benytter Scrum med 2 ugers sprints.

Du vil være med i planlægning af sprints i samarbejde med andre udviklere, Product Owner og ledelsen og vil samtidigt have stort ansvar i løbende tekniske overvejelser og design af platformens arkitektur, teknologivalg, udviklingsprocesser m.v.

Dine opgaver vil derudover i høj grad bestå i hands-on programmering og realisering af user stories. Du bør kunne lide at lære fra dig og være med til at sikre kvalitet i al kode som leveres af teamet (bl.a. via code reviews) samt at bidrage til at mindre erfarne udviklere løbende styrker deres kompetencer.

Det vil være en fordel hvis du har prøvet at arbejde i et startup miljø og befinder dig godt i et lille og dynamisk team, som bevæger sig hurtigt og hvor alle tager ansvar.

Erfaren og empatisk tech lead med godt humør

Vores tech lead skal have solid erfaring fra andre virksomheder med software i produktion og kan skrive robust og veltestet kode f.eks. med test-driven development og anden god praksis. Du har arbejdet i Scrum-frameworket og anvender dine erfaringer til løbende sammen med teamet at forbedre vores udviklingsproces.

Du er god til at tage initiativ, bevare overblikket og arbejde struktureret, udover at være stabil, engageret og vedholdende.

Vi forventer du har erfaring med eller god forståelse af

 • NodeJS / Express
 • Typescript
 • HTML5
 • CSS
 • MongoDB / Mongoose
 • REST
 • Git versionsstyring
 • React

Bonuspoint hvis du har erfaring med

 • AWS
 • Docker
 • Scrum
 • Github Actions
 • Flutter og dart
 • Nginx (reverse proxy, load balancing)
 • Jira
 • Wordpress (Yoast, WP Rest)

Det får du

Både MinEjendom og Flatr er live og er primært udviklet og drevet af et energisk team som lægger vægt på at udvikle robust software der skaber værdi for brugerne og derved virksomheden. Vi benytter nogle af de nyeste og bedste web og mobile teknologier, og vi arbejder med høj fokus på UI og UX.

Med jobbet bliver du en del af en meget motiveret gruppe af mennesker, der arbejder på hastig skalering af MinEjendom og Flatr. Hos os vil du helt sikkert få styrket kompetencerne, udvide din faglige viden, samt få en glad og humørfyldt hverdag. Det får du sammen med vores dygtige og inspirerende kollegaer, der holder godt sammen.

Ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående, og har det vakt din interesse, så er et job hos SCHØDT måske noget for dig. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning på dansk senest den 15.09.2021, som du bedes sende på e-mail til info@schodt.dk mærket ”Ansøgning ”Tech-lead” i emnefeltet.

Eventuelle spørgsmål rettes til indehaver Søren Schødt på telefon 2424 1750.

Løn og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Gem job

SCHØDT A/S
Publiceret: 11. september 2021

Arbejdssted

Location København