Junior CPM-konsulent med for­ret­nings­for­stå­el­se og teknisk indsigt


Vil du med på en vækstrejse? Elsker du at arbejde med data og tror du på det kæmpe potentiale, der ligger i at digitalisere kundernes økonomifunktionen? Vil du være med til at implementere løsninger i en fremadstormende branche, hvor kunden sættes i fokus? Så er det dig, vi leder efter!

Din rolle

Du vil komme til at indgå i vores konsulentteam på 10 personer, du kommer hurtigt til at løse kundeopgaver ud fra din tilegnede viden med støtte og support fra vores erfarne konsulenter. På sigt kommer dine opgaver til at blive et miks af kundebesøg, analyse og implementering. Formidling, struktur og teknisk indsigt er afgørende kompetencer for at få succes i jobbet.

Hvem er du?

Dine ambitioner er høje, og du trives med en stejl læringskurve. Du er ikke bange for at lære nye metoder og brancher at kende. Du kan arbejde selvstændigt, men finder det også sjovt og motiverende at arbejde i et konsulentteam. Du kan præsentere løsninger og indgå i dialog med kunden – på såvel forretningens som på teknologiens præmisser. Du taler og skriver dansk flydende og har gode engelskkundskaber. Af natur er du analytisk, kommunikerende, ambitiøs og ikke bange for at tage initiativ og gå forrest. Du er udadvendt og trives med kundekontakt og en travl hverdag.

Du har en videregående uddannelse med fokus på IT og/eller regnskab. Hvis du har en IT-baggrund, er du f.eks. nyuddannet ITKO’er eller cand.merc. BI’er. Alternativt har du en regnskabsmæssig baggrund og måske et par års erfaring som Revisor eller Finansiel Controller og drømmer om en karriere som IT-konsulent i stedet.  I begge tilfælde er du perfekt som en del af vores erfarne team.

Dine kvalifikationer (IT-mæssig baggrund)

  • Kendskab til SQL, SSIS, ETL-processer og håndtering af datakvalitet.
  • Kendskab til Data Warehouse-arkitektur, datamodellering og BI-løsninger generelt.
  • Skarpe analytiske kompetencer, forståelse for samspillet mellem forretning og IT, og evne til at formidle dine budskaber på flere niveauer til forskellige interessenter.

Dine kvalifikationer (regnskabsmæssig baggrund)

  • Stor finansiel og regnskabsmæssig forståelse.
  • Skarpe analytiske kompetencer, forståelse for samspillet mellem forretning og IT, og evne til at formidle dine budskaber på flere niveauer til forskellige interessenter.

Hvem er vi?

VIS Performance A/S arbejder med at gøre data letforståeligt og viden lettilgængelig. Vi har udviklet VIS Business Performance - ét samlet værktøj til Business Intelligence (BI) og Corporate Performance Management (CPM).

Vores kernefokus er at hjælpe vores kunder med at få indsigt i egne data samt digitalisere økonomifunktionen, så kunderne har det bedste grundlag at træffe de rigtige beslutninger ud fra. Vi har kunder i hele Danmark fordelt på en række forskellige brancher, primært produktion, handel, service og transport.

VIS Performance A/S er en solid dansk virksomhed med særdeles god økonomi. Igennem 28 år har vi hjulpet vores mere end 120, primært danske, kunder med budgettering, forecasting og datavisualisering. Ejerkredsen har sat sig for at realisere det uforløste vækstpotentiale, og derfor har vi brug for dig…

VIS Performance gennemgår i disse år en rigtig positiv udvikling. Vi ansatte seks nye medarbejdere i 2020, foreløbig tre i 2021, og nu søger vi yderligere tre nye medarbejdere. Vi har til huse i nye fantastiske rammer og et særdeles inspirerende miljø i det nye AI Innovation House i Dandy Business Park i Vejle.

Hvad kan vi tilbyde

Hvis du vælger os som din nye arbejdsplads, kommer du til at arbejde i et uformelt miljø sammen med nogle dygtige kolleger i fantastiske rammer i AI House. Vi er en mindre virksomhed med meget sund økonomi, der ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere med ”højt til loftet” og stor personlig frihed til at præge og udføre sit arbejde.

Herudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring, bredbånd, mv.

Kontakt

Har du lyst til at arbejde med Business Performance og blive en af de dygtigste inden for dette felt? Så send din ansøgning i dag.

Send din motiverede ansøgning samt CV til job@vis-performance.dk mærket ”Junior CPM-konsulent” i emnefeltet hurtigst muligt, da ansøgninger vurderes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulentchef Flemming Nielsen på 79 447 452.

Gem job

VIS Performance
Publiceret: 20. september 2021

Arbejdssted

Location Vejle