Site Re­li­a­bi­li­ty Engineer til nyt team


Er du motiveret for at blive en del af et nyt team og sammen definere rammerne for jeres arbejde? Vi søger teammedlemmer til et nyetableret Site Reliability Engineer-team (SRE), der sammen er nysgerrige på at udvikle og skabe rammerne for automatiseret drift og overvågning af forsyningskritiske systemer, som driver fremtidens elnet.

SRE-teamet optimerer i samarbejde med softwareudviklere i resten af organisationen arkitektur, kode og infrastruktur for at sikre, at vores forsyningskritiske systemer er pålidelige og tilgængelige. Vi anvender softwareudviklingspraksis på driftsudfordringer og stræber efter effektivitet og automatisering, samtidig med at manuelt arbejde elimineres.

Vi arbejder med de nyeste teknologier fra Azure og agile arbejdsmetoder. Vi sætter en stor ære i et behageligt arbejdsmiljø, hvor der er tid til udvikling. Vi afholder jævnligt hackathons og lignende events for konstant at forbedre os og give rum til innovation. Der er også rig mulighed for udviklersparring i dit eget team samt med de 30-40 dygtige udviklere fra andre teams.

Du bliver en del af en organisation hvor fleksibilitet spiller en væsentlig rolle, du får derfor tilbudt et fuldt kontor-setup til en god hjemmearbejdsplads, for at kunne afveksle bedst muligt med at arbejde på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Bliv en del af den grønne omstilling

Omstillingen til et 100 % grønt energisystem kræver, at vi udvikler nye løsninger hurtigt, samtidig med at vi sikrer en pålidelig drift. Det gør vi ved at sikre, at vores systemer er tilgængelige og altid i en stand, hvor de kan understøtte elnettet. Vi er organiseret i autonome produktteams, der arbejder efter agile metoder med et end-to-end-ansvar og et tæt samarbejde med kunden. Vi skaber fremtidens drift af IT og bevæger os i helt nye områder både teknisk og forretningsmæssigt. Derfor har vi brug for dig.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • Identificere og foreslå automatiseringsmuligheder for at opnå effektivitet, pålidelighed og skalerbarhed i vores systemlandskab.
  • Være en fortaler for SRE-praksis på tværs af udviklingsteams og give vejledning og coaching.
  • Samarbejde med udviklingsteams for at udføre Root Cause-analyser for post mortems eller for at forbedre et produkt til at opfylde pålideligheds- eller præstationsmål.
  • Forbedre vores nuværende produktionsmiljøer og introducere god praksis og processer til at automatisere og monitorere dem.
  • Deltage i 24/7 drift af vores forsyningskritiske systemer.
  • Træne og arbejde med at forbedre incidentprocessen.

Har du, hvad det kræver?

Vi forestiller os at du har en relevant IT-uddannelse. Vi søger både kandidater med få og mange års erhvervserfaring inden for softwareudvikling. Din erfaring kan være fra relevant studiejob, hvis du er nyuddannet. Derudover kan du sikkert svare ja til en eller flere af følgende:

  • Erfaring med udvikling i C#, .NET Core, Azure Functions, SQL, PowerShell og Azure Cloud.
  • Erfaring med Kubernetes / Docker
  • Erfaring med SPLUNK, Prometheus, Grafana eller lignende

Samtidig er du er et analytisk menneske, der er i stand til at forstå hele systemer - hvordan alle delene passer sammen, hvordan data strømmer igennem og hvor det kan og vil fejle. Du er ivrig efter at lære og kan tilpasse dig et stadigt udviklende servicelandskab og vælge den rigtige teknologi til det aktuelle problem.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet her”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater – så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Product Owner Christoffer Bolding Christensen 23 33 88 21. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Ansøgningsfrist: 26. september 2021

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job