Softwa­re­te­ster til agilt ud­vik­lings­mil­jø

Vi søger en softwaretester til vores agile udviklingsteam - herunder også dygtige kollegaer i Ukraine, softwareudviklere og konsulenter i Danmark. I teamet arbejder vi på leverancer af konkrete opgaver, med løbende integration og leverance af det samlede produkt. Teamånd, samarbejde og vidensdeling er noget vi vægter meget højt i dagligdagen. Vi arbejder tæt sammen i et uformelt miljø, hvor faglighed og sparring – og humor! - er i højsædet. Vi har fokus på kommunikation, samarbejde, kontinuerlig integration og høj kvalitet i det vi laver.

TAS er bygget på Microsoft-teknologier og integrerer bl.a. med en række forskellige tredjepartsløsninger. Du kan læse mere om TAS her.

Hvad går det ud på?

Som tester i afdelingen bliver du involveret i opgaverne fra begyndelsen, uanset om det er ændringer til eksisterende funktionalitet eller nyudvikling. Du får derfor stor indflydelse på kvaliteten af afdelingens arbejde, og den måde vi arbejder på.

Som en del af selve udviklingsprocessen vil dine opgaver sammen med teamet blandt andet bestå af:

 • Deltage i alle Scrum aktiviteter med teamet, herunder refinement
 • Specificering af testscenarier
 • Review af krav- og designdokumenter
 • Testplanlægning og –estimering
 • Nedbrydning og udarbejdelse af testscenarier, testdesign og testcases
 • Eksekvering af testcases samt opfølgning og rapportering af testresultater
 • Fejlsøgning i applikationen og forslag til løsninger på fejl.

Hvad forventer vi?

Sandsynligvis har du en teknisk uddannelse og måske en teknisk baggrund som f.eks. udvikler. Du har både dit fundament i det tekniske og samtidig god erfaring med testteknikker på ISTQB-Foundation-niveau, og du bruger dem sikkert til at nedbryde funktionalitet i testscenarier og testcases. Din fornemmest opgave bliver at sikre den bedst mulige testtilgang for de enkelte opgaver og det samlede TAS produkt.

Vi ser desuden gerne, at du har erfaring med en eller flere af disse:

 • Azure DevOps
 • Microsoft Test Manager eller lign.
 • SQL (Er i stand til selv at udforske og udsøge data i en database.)
 • Kendskab til automatiseret test (f.eks. SoapUI)
 • Arbejdet i agilt udviklingsmiljø, gerne baseret på Scrum
 • GIT (Gerne kendskab til at merge).

Hvem er du?

Først og fremmest synes du, at softwaretest er spændende og du har en holdning til kvalitet. Dit engagement er stort, du trives når teamånden er i top og du løser komplekse opgaver sammen med de andre i dit team. Du er god til at sætte dig ind i nye systemer, og kan overskue store løsninger. Du er god til at analysere dig frem til hvad der skal testes. Din tilgang er systematisk og struktureret, og du arbejder detalje- og løsningsorienteret.

Vi tilbyder...

… en spændende arbejdsplads med erfarne, professionelle og meget dedikerede kollegaer. Vi har en fri og ordentlig omgangstone i afdelingen og et rigtig godt sammenhold. Vi er en god blanding af forskellige personligheder, hvor alle på en god og inspirerende måde bidrager med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv. Desuden tilbyder vi:

 • En spændende og varieret arbejdsdag i en vigtig rolle, hvor du kan mærke at du gør en forskel 
 • Frie rammer, hvor du i høj grad selv kan tilrettelægge din arbejdsdag. Gode muligheder for at få mere ansvar i takt med at kendskabet til TAS øges, og mulighed for at præge testarbejdet i afdelingen 
 • En spændende arbejdsplads med et godt afslappet, fokuseret og kvalitetsorienteret arbejdsmiljø og et godt socialt fællesskab, der i høj grad drives af vores engagerede og aktive medarbejderforening 
 • En arbejdsplads der har ny viden i fokus, hvorfor eksempelvis testkonferencer ofte bliver besøgt, ligesom der er mulighed for at gå videre inden for ISTQB-certificering eller anden testfaglig uddannelse 
 • En god lønpakke med pension og sundhedsforsikring

Vi har en massage og zoneterapiordning – og en virkelig god kantine. Og så har vi også et veludstyret fitnessrum.

Yderligere information

Det er vigtigt at du taler og skriver flydende dansk, da vi hovedsageligt arbejder for offentlige organisationer i Danmark. En del af vores arbejde dokumenteres på engelsk. Derfor skal du kunne læse og skrive teknisk engelsk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. For mere information om stillingen kontakt venligst afdelingsleder Jakob Villadsen på 72 208 143. Læs mere om os på www.formpipe.dk. Hvis du vil søge stillingen, skal du benytte nedenstående link.

Gem job