IT-udviklere til central finansiel in­fra­struk­tur


Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores systemer, der sikrer en stabil og sikker håndtering af aktier og obligationer, også ud over Danmarks grænser?

VP Securities A/S har en central funktion i den finansielle sektor i Danmark og som en del af Euronext, skal vi også tænke vores løsninger i et internationalt perspektiv. Det gør vi sammen med vores kollegaer i blandt andet Norge, Frankrig og Italien og vi har brug for flere dygtige udviklere til at hjælpe os med dette.

Velkommen til en lidt nørdet arbejdsplads med agile ambitioner

Vores udviklingsteams i Technology består af omkring 45 kollegaer, fordelt over 6-7 teams. Vi arbejder tæt sammen med vores dygtige Product Owners fra Products-afdelingen og har Scrum Masters til at facilitere dette. Når du starter i VP, vil gode kollegaer on-boarde dig på de systemer og teknologier vi arbejder med og du vil få tilknyttet en mentor, som hjælper dig i gang.

Vi er stærkt inspireret af en agil udviklingsmetode og er i færd med at implementere denne på tværs af organisationen. Samtidig står vi over for flere spændende teknologiske udfordringer, hvor vi skal nytænke, hvordan en værdipapircentral kan IT-understøttes. Vi står gerne ved at vi er lidt nørdede og vi glæder os til at få endnu en kollega, vi kan udveksle erfaringer med.

Som udvikler kommer du hele vejen rundt om dit fag, når du beskæftiger dig med at:

  • udvikle forretningsområdet i samarbejde med forretningsorganisationen.
  • kode og teste i samarbejde med det agile team.
  • afsøge muligheder for at gennemføre udvikling på en smartere og mere effektiv måde.
  • sikre stabile, højtydende og skalerbare løsninger.
  • bringe nye teknologiske muligheder i spil.

Du understøtter forretningen med både udviklings- og driftsopgaver og koder løsninger til et forretningsmæssigt komplekst område, hvor vi udfordres af at understøtte et marked i konstant udvikling og nye regulativer. Vores centrale systemer afvikles på mainframe, vores udviklingsmiljøer er på Windows-platform og vi koder både i EGL, PL/I og Java.

Jakkesæt og grimme julesweatre

Selvom vi understøtter en kritisk del af den finansielle sektor, der ofte er kendetegnet ved formel påklædning, er tonen stadig uformel hos os. Det vil du blandt andet opleve ved juletid, hvor nogle af os trækker i en grim julesweater. Vi er en arbejdsplads hvor det sociale er en vigtig faktor, både for at skabe arbejdsglæde, men også for at sikre et godt sammenhold, som hjælper os når vi løser svære problemer.

Nyuddannet eller erfaren udvikler

  • Du kan være nyuddannet eller have nogle års erhvervserfaring. Vi lægger blot vægt på at du har erfaring med programmering i et eller flere programmeringssprog. Det kunne f.eks. være Java, C#, Python, .NET eller tilsvarende.
  • Du behøver ikke have indsigt i finanssektoren – den får du hos os.
  • Du har gode analytiske evner, ligesom du er hurtig til at opnå indsigt i nye forretningsområder.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål, så kan du kontakte Frank Thermann, Head of Development. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgningsfrist: 17-09-2021

Om VP SECURITIES

VP er en finansiel servicevirksomhed, som tilbyder innovative løsninger og knowhow inden for værdipapir- og investoradministration. Som de første i verden har VP digitaliseret værdipapirer fuldt ud. Vi er den førende leverandør af værdipapir- og investorservice i Danmark og tilbyder desuden vores løsninger globalt. Vi er ca. 160 engagerede medarbejdere, som alle er højt specialiserede inden for forretningsudvikling og IT. Derudover har vi særdeles gode arbejdsforhold i vores domicil med central placering i København.

I august 2020 blev VP en del af Euronext koncernen. Euronext er den førende paneuropæiske børs, der forbinder lokale økonomier med de globale kapitalmarkeder for at fremskynde innovation og bæredygtig vækst. Euronext er den største facilitator for gælds- og fondsfortegnelser i verden og dækker Belgien, Frankrig, Irland, Holland, Norge, Portugal, Italien og Storbritannien.

VP er en organisation, hvor du både vil opleve humor, hjælpsomhed og ekspertise. Vi vægter udvikling af dig som medarbejder højt og skaber rum til godt socialt samvær. Vi har en meget aktiv personaleforening, friskbagt morgenbrød, en fantastisk frokostbuffet, snacks til senere på dagen og frisk frugt hver dag. Når du har brug for en pause, har du mulighed for at gå en tur langs havnefronten på Islands Brygge.


Gem job