Angular frontend-udvikler til bo­lig­fi­nan­si­e­ring


Vi har brug for en frontend-udvikler, der sætter en ære i at udvikle enkle, stabile og fremtidssikrede løsninger - løsninger, som skaber gode oplevelser for de flere millioner mennesker, der hver måned anvender Jyske Banks digitale løsninger. Er det dig?

Jobbet – nøglespiller i udviklingen af vores brugerflader

Du bliver en vigtig spiller i udviklingen af en stor hybrid digital løsning baseret på Angular og Capacitor. Vi har store ambitioner, og der er mange involverede teams (vi kalder det squads), som hver især bidrager med deres egne feature-områder i et enkelt monorepo.

Løsningen er bygget på en moderne platform, som anvender de seneste teknologier. Du bygger i tæt sparring med UX-specialister, forretningsudviklere, brugere og andre it-udviklere brugerfladen på de løsninger, som vi tilbyder vores kunder inden for boligfinansiering, der er et meget vigtigt forretningsområde for os.

Jobbet er i Lyngby med begrænset mødeaktivitet i Silkeborg.

Agil organisation – med ”nerve” fra maskinrum til kundefokus

Vi er gået all-in på agile principper efter SCRUM modellen. Vi er agilt organiseret efter modellen bedst kendt fra Spotify. Du bliver en del af et squad, som har ansvaret for de kundevendte løsninger på salg og rådgivning inden for boligfinansiering. 

Squadet er en del af Tribe Ejendom, hvor der er andre squads, som har ansvaret for ejendomsdata, rådgivervendte løsninger og processerne, der binder løsningerne sammen inden for boligfinansiering. Tribe Ejendom har kollegaer både i Lyngby og Silkeborg.

Arbejdsmiljøet er uformelt og godt – præget af godt humør, sammenhold og stor fokus på at løse vores opgaver. Du kan se dine kommende kollegaer her.

Din profil – dyb faglig specialist med stor flair for samarbejde

Det er væsentligt, at du:

  • Har en brændende interesse for frontend-udvikling. Vi udvikler i dag frontends baseret på Angular.
  • Har erfaring med NGRX, RXJS, Capacitor.
  • Har erfaring med automatiserede test, test og Spectator vil være en fordel.
  • Responsive webdesign er en selvfølgelighed, erfaring med SCSS vil være en fordel.
  • Forstår vigtigheden af et designsystem.
  • Har erfaring med trunk based developement og er habil bruger af GIT.
  • Kan specificere tekniske løsninger i dialog med kunder, leverandører, brugere samt interne interessenter ud fra krav, user-cases, user stories, de givne rammer og arkitekturoplæg.
  • Kan definere og estimere udviklingsopgaver i samarbejde med squadet.

Vi lægger vægt på, at du er en holdspiller - og at du arbejder målrettet og struktureret med opgaverne. Og så sætter vi stor pris på humor og godt humør!

Du har med stor sandsynlighed en akademisk baggrund eller anden baggrund, hvor du har tilegnet dig høj faglig viden om frontend-udvikling – men vi er også åbne over for andre indfaldsvinkler.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 20. september 2021. Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

Gem job