XAL/C5 pro­gram­mør søges!


- vær med til at skabe et liv i bevægelse

Trives du med masser af udfordringer, og vil du gerne udvikle dig, mens du gør en forskel for vores mange C5-brugere? Så er det dig, vi søger. 

Som XAL/C5-programmør i Sahva er din vigtigste opgave at udvikle og vedligeholde vores ERP-system, integrationer samt datawarehouse i forhold til forretningens ønsker og behov.

Du bliver en del af IT-udvikling, som er et bredt sammensat team i alle aldersgrupper, der komplimenterer hinanden godt med forskellige tekniske baggrunde og personligheder. Hos os er der plads til drømme og idéer, og du får gode muligheder for at sætte dit personlige aftryk.

Vi arbejder virtuelt, og du vil derfor opleve en stor fleksibilitet i hverdagen, mens du har din faste base i Priorparken 860 i Brøndby, hvor vores IT-drift og support hører hjemme.

Jobbet indebærer blandt andet: 

  • Projektledelse og design af løsninger samt implementeringsplan for XAL/C5-initiativer herunder tilhørende databaser, integrationer til andre systemer samt datawarehouse
  • Sikre at udviklingstiltag planlægges i samarbejde med berørte afdelinger, så driften påvirkes mindst muligt
  • Varetage kommunikation til brugere ifm. driftsudfordringer og planlagte ændringer samt brugersupport og brugertræning af XAL/C5-funktionalitet
  • Dokumentation af vigtige XAL/C5-forretningsprocesser så overgang til nyt ERP-system forløber smidigt.

Derudover bidrager du til den fortsatte udvikling og drift af virksomhedens Office365 infrastruktur med særlig fokus på on-premise MSSQL og Azure-databaser.

Din baggrund:

Vi forventer, at du har et par års erfaring med programmering i C5 eller XAL. Derudover vil det være et plus, men ikke et krav, hvis du har erfaring med migrering til Navision eller Business Central, konkret erfaring med Navision eller Business Central samt on-premise MSSQL og kendskab til Azure-databaser.

Du har gode samarbejdsevner og forstår at finde den rette balance mellem det, forretningen beder om, og det faktiske behov. Du er proaktiv og arbejder vedholdende med dine opgaver. Vi ser gerne, at du, ligesom os, værdsætter en uformel omgangsform præget af respektfuld humor, hvor der er ”rum til at lege”.   

Vi tilbyder: 

Hos Sahva bliver du en del af et fagligt højt miljø og et fællesskab med gode interne muligheder for faglig og personlig sparring. Du bliver mødt af en rummelig, men også resultatorienteret og inkluderende kultur, hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat.

Vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det betyder, at vi arbejder aktivt med resultaterne af vores tilfredshedsundersøgelser og APV, og som medarbejder bliver du involveret, så du får indflydelse på vores fælles trivsel. 

Vores ledere har løbende dialog via 1:1-samtaler med deres ansatte, og de arbejder ud fra et veldefineret ledelsesgrundlag, som bygger på en troværdig, respektfuld, motiverende og resultatorienteret ledelsesadfærd, som sikrer, at vi udnytter dit potentiale.

Interesseret?

Er du drevet af at bidrage til menneskers livskvalitet, og kan du se dig selv udfolde dit talent i jobbet? Så send os dit CV og en kort motiveret ansøgning senest d. 17. oktober 2021.

Har du spørgsmål, kan du kontakte IT drifts- og udviklingschef, Carsten Rathkjen Wallin, på telefon: 28 43 93 57.

Ansøgningsfrist 17. oktober 2021.


Om Sahva

Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed. Sahva har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet, og vi hjælper dig til et liv i bevægelse med hjælpemidler af højeste kvalitet og til dit behov. Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 145 års erfaring. Vi rådgiver og deler vores viden med professionelle og kunder gennem et stort udbud af aktiviteter.

Med dig i centrum udvikler og designer vi højteknologiske ben- og armproteser, skinner og korsetter, ortopædisk fodtøj og indlæg. Vi tilbyder også brystproteser og kompressionsbehandling og vejleder i sunde sko med optimal komfort til dine fødder. Vi hjælper dig til at leve et mere aktivt liv med en højere livskvalitet.

Læs mere på www.sahva.dk eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder på tlf.: 7011 0711. 

Gem job