Business Analyst til Card Products


SDC er på en agil rejse, vil du med?

Kan du bygge bro mellem forretningen og IT? Er du ambitiøs og evner du at holde overblikket i komplekse løsninger og mangesidede opgaver? Så er det dig vi søger som vores nye Business Developer til Card Products teamet.

Bliv en del af et ambitiøst team

I Card products har vi ansvaret for alle kort produkter for alle SDC kunder i de nordiske lande.

Du vil i samarbejde vores kunder og teamet identificere behov og forvandle disse til use cases og kundefokuserede løsninger. Du skal kunne dække opgaver fra start til slut, herunder selvstændigt arbejde med at formulere use cases, facilitere afklarings-workshops, teste hypoteser og sparring med produktejer, interne udviklere, samt vores interessenter. Du kan også få til opgave at skulle udarbejde / opdatere brugervejledninger og uddannelsesmateriale.

En agil rejse

Vi er startet på en agil rejse, så du vil indgå i et scrumteam med dygtige udviklere og testere i både Polen og Danmark. Du vil også få et tæt samarbejde med vores Product owner og de øvrige forretningsanalytikere i området. Hos SDC arbejder vi mod at blive mere agile og bruger hertil Azure Devops som udviklingsværktøj, så forståelsen for hvordan almene agile metoder og værktøjer virker, være et plus, men ikke et krav.

Din erfaring og kompetencer/Din profil

Da du både vil samarbejde med kunder og teamet ligger vi vægt på stærke kommunikative evner, hvor du er i stand til at forstå kundernes krav og behov, samt være i stand til at have den faglige dialog med dine kollegaer.

Det er en fordel hvis du har erfaring med agile metoder eller kort og betalinger, men det er ikke et krav.

Det vigtigste er, at du har lyst til at lære noget nyt. Derudover er du en udpræget teamplayer, som er proaktiv og tager ansvar i en omskiftelig hverdag, samt finder glæde i at yde højt service for både kolleger og kunder.

Derudover har vi fokus på følgende:

  • Du motiveres af ukendt land, og nyder at navigere i emner du ikke umiddelbart kender til og formår at opbygge en god vidensbank, samt struktur igennem dine analyser.
  • Du får energi af tæt samarbejde med et dedikeret, tværfagligt og på tværs af landegrænser
  • Du tænker kundeorienteret og i end-2-end processer, og sikrer bindeleddet mellem kunder, leverandører og interne interessenter.
  • Du forstår dig på både agile og traditionelle projekt metoder og kan klart formidle hvilke parametre der skal til, for at sikre at udviklere også forstår opgaven.
  • Du kommer med en god værktøjskasse inden for forretningsanalyse, kravspecificering i forskellige projektmodeller og interessenthåndtering. Du tænker i kundeoplevelse, brugerscenarier, Business Case etc.
  • Du kommer evt. som nyuddannet med en relevant videregående uddannelse f.eks. med fokus på projektledelse, IT-udvikling, løsningsdesign etc.
  • Du er komfortabel med at kommunikere på både engelsk og dansk på skrift og i tale

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår, pension samt syge- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6. ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Business Analyst og SDC, er du velkommen til at give Mette Brandt et ring på 5123 9772.

Ansøgningsfristen er 15 september og vi vil løbende indkalder til samtaler.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og uddannelsespapirer.

Du kan også læse mere om os her: http://www.sdc.dk/

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 15. september 2021.

Gem job