Un­der­vi­ser med fokus på Office365


Er du god til at formidle? Har du erfaring med undervisning? Kan du forenkle problemstillinger? Har du erfaring med udvikling af e-læring og kan du yde support i høj kvalitet? Så er stillingen som underviser/supporter i it-afdelingens ServiceDesk måske noget for dig.

It-afdelingen består af 70 medarbejdere indenfor support, drift, projektledelse, udvikling samt kvalitetssikring. Vi har ansvar for at undervise og supportere, udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til vores a-kasse og forbund. I alt servicerer vi ca. 2.300 brugere fordelt på ca. 140 lokationer i Danmark.

Velkommen til It ServiceDesk:

Som underviser/supporter bliver du tilknyttet Service- og uddannelse. Du får 18 kompetente kollegaer og får reference til Service- og uddannelseschefen.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

Du kommer til at være i tæt dialog med vores brugere, og du skal udvikle og forestå It-undervisning samt varetage support. Du kommer til at understøtte organisationen med brug af udvalgte produkter fra bl.a. Office365 og 3F standardiseret soft- og hardware. Herudover:

 • udvikling af informations- og undervisningsmateriale
 • forestå undervisning i samarbejde med kollegaer fra den øvrige del af 3F
 • varetagelse af telefonsupport 
 • udvikling og implementering af nye produkter (soft- og hardware)
 • deltagelse i projektarbejde 
 • holde fokus på nyheder i Office365 applikationer.

Vores forventninger til dig:

Som underviser/supporter forventer vi, at du har solid erfaring med undervisnings- og supportopgaver, og at du har indgående kendskab til Office365. Derudover forventer vi, at du:

 • har erfaring med at udarbejde undervisningsmateriale og varetage kommunikationsopgaver
 • er udadvendt, positiv og har let ved at samarbejde
 • brænder for at levere god service
 • har let ved at bevare overblikket og arbejder systematisk og velstruktureret
 • trives i et travlt og uformelt miljø.

Det er desuden en fordel, hvis du har:

 • arbejdet med udvikling af e-læringsmateriale
 • kendskab til Herskin-metoden
 • erfaring med opbygning af vidensbaser.

Hos os får du

3F tilbyder faglige udfordringer i en organisation med et moderne it-miljø og et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til Service- og uddannelseschef Christina Melin Hoffmann, It-afdelingen på telefon 29 44 16 69.

Ansøgning

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg jobbet her” senest onsdag den 29. september 2021 kl. 9.00.

Vi forventer at afholde 1. runde ansættelsessamtaler uge i 41. Tiltrædelse hurtigst muligt efter samtalerne.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.


3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.

Læs mere om os på www.3f.dk.

Gem job