Microsoft Cloud Solutions Architect


Brænder du for Microsofts cloud-teknologier?

Microsoft 365 og Azure services er omdrejningspunktet for extri:co’s konsulentydelser, og vi er blandt de førende på viden og erfaring. Alt fra avancerede SharePoint portaler, Power Platform-applikationer, EM+S implementeringer over til avancerede Azure setups, er blandt de områder konsulenterne hos extri:co arbejder med.

Vi har en meget bred kompetenceportefølje og mange forskelligartede kunder, der har hvert deres løsningsbehov. Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og det stiller naturligvis krav til os som IT-hus, hvor ansvarsfølelse, passion og engagement er nøgleord.

Jobbet

Vi lægger vægt på en arkitekt/konsulent, som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere kvalitetsløsninger til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

Forventninger

  • Presales-aktiviteter og workshops med interessenter (alt fra CxO til slutbrugere)
  • Definition og beskrivelse af behov
  • Scoping af opgaver og sammensætning af løsningselementer
  • Overlevering til projektledelse og tekniske konsulenter/udviklere samt løbende opfølgning på, at delleverancer flugter med det overordnede scope
  • Sikring af forretningsmæssig implementering og overlevering hos kunder
  • Gerne en profil, som også selv kan levere visse løsningselementer
  • Deltagelse på Microsoft konferencer i USA og Europa
  • Indlæg til seminarer/webinarer mm.

Om dig

Du sidder i dag i en lignende rolle hos et konsulenthus, men ønsker mere ansvar og indflydelse på dine opgaver. Det er også en mulighed, at du ansat i en intern IT-stilling hos en mellemstor eller større virksomhed, hvor du ønsker at komme over i en konsulentrolle.  

Derudover skal du have dyb viden inden for Microsoft 365 og gerne Microsoft Azure. Du har talent for at sætte dig ind i nye systemer, og kan naturligt tilegne dig ny viden. Det er vigtigt, at du ser mulighederne i og har stor interesse for Microsofts cloud teknologier.

Vi tilbyder

Gode kolleger samt en spændende og alsidig arbejdsdag i en virksomhed der har været i IT-branchen i mere end 15 år. Du får mulighed for at præge din egen hverdag, blive udfordret og samtidig udvikle dig. Vi har en uformel omgangstone, og vi behandler vores medarbejdere med respekt gennem ærlighed og kommunikation. Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Der er desuden mulighed for at have hjemmearbejdsplads 2-3 dage i ugen.

Er vi et match? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til maj@extrico.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Svend Lange på 9626 8700. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Gem job

extri:co A/S
Publiceret: 18 October 2021

Arbejdssted

Location Herning