Power Platform Con­sul­tant


Brænder du for Microsofts produktivitetsløsninger?

Microsoft 365 og Azure services er omdrejningspunktet for extri:co’s konsulentydelser og vi er blandt de førende på viden og erfaring. Alt fra avancerede SharePoint portaler, Power Platform applikationer, EM+S implementeringer over til avancerede Azure setups, er blandt de områder konsulenterne hos extri:co arbejder med.

Vi har en meget bred kompetenceportefølje og mange forskelligartede kunder, der har hvert deres løsningsbehov. Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og det stiller naturligvis krav til os som IT-hus, hvor ansvarsfølelse, passion og engagement er nøgleord.

Jobbet

Vi lægger vægt på en konsulent som kan blive selvkørende og samtidig deltage aktivt i vores team af konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere kvalitetsløsninger til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

Forventninger til kompetencer og opgaver

  • Afholdelse af workshops, scoping af opgaver og sammensætning af løsningselementer
  • Erfaring med opbygning af løsninger via Power Apps og Power Automate samt SharePoint
  • Kendskab til UI Flows, AI Builder, Power BI, Power Virtual Agents, Dataverse og Data Connectors
  • Deltagelse på Microsoft konferencer i USA og Europa
  • Løbende erhvervelse af relevante certificeringer fra Microsoft
  • Indlæg til seminarer/webinarer mm.

Om dig

Du er måske i dag i en lignende position som konsulent med mindst 2 års erfaring og med lyst til mere ansvar. Du kan også sagtens være ansat som intern IT-medarbejder med mindst 3 års erfaring, hvor du  arbejder med Power Apps og Power Automate med lyst og mod på at skifte over i en konsulentrolle.

Derudover skal du have viden inden for Microsoft 365 og gerne Microsoft Azure. Du har talent for at sætte dig ind i nye features, og kan naturligt tilegne dig ny viden. Det er vigtigt, at du ser mulighederne og har stor interesse for Microsofts cloud teknologier.

Vi tilbyder

Gode kolleger samt spændende og alsidig arbejdsdag i en virksomhed der har været i IT-branchen i mere end 15 år. Du får mulighed for at præge din egen hverdag, blive udfordret og samtidig udvikle dig. Vi har en uformel omgangstone, og vi behandler vores medarbejdere med respekt gennem ærlighed og kommunikation. Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Der er desuden mulighed for at have hjemmearbejdsplads 2-3 dage i ugen.

Er vi et match? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til maj@extrico.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Svend Lange på 9626 8700. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Gem job